reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moim zdaniem nie ma co czekac...

Nie zabespieczalam sie bo co 5 lat ciazy nie bylo ...
nie znamy przyszlpsci I lepi byc zaskoczonym pozytywnym testem niz znow czekac czekac czekac[emoji85][emoji85]

Jest ciezko ja 9 mscy termin za 24 dni ale powiem wam ze jestem b szczesliwa mimo ze mi kombinuje coraz ciekawiej
Zobacz załącznik 861762Zobacz załącznik 861763

Potem Jak spi to tak siedze I mowie ale Mam szcxescie [emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 861764

Domuslam sie tak jak mowisz rok roznicy bedzue ciezko ale Majac 38 lat co mi zostalo? Nianczyc dzieci[emoji2]

Trzymam Za ciebie by szybko sue udalo Kate [emoji110][emoji110][emoji173]️
U nas sprawa była prosta mąż OAT III stopnia. Wiedziałam ze łatwo nie będzie. A tu proszę poszło całkiem statystycznie. A statystyka nie była po naszej stronie. No ale może tym razem tez będzie szczescie śliczna ta twoja córeczka.

Witam:-D
Ja już w domciu od wczoraj i jest mi z tym dobrze:-) :)
Już umówiłem się na kontrolę do lekarza z kliniki na przyszły tydzień, jutro muszę też podejść do endokrynologa ponieważ tsh wyszło mi 0,14, więc muszę to ogarnąć ;)
Ogólnie zwolnienie mam do połowy przyszłego tygodnia (powiem wam że nie wiedziałam że jest coś takiego jak zwolnienie elektroniczne :-) :) no ale jak się nie chodzi na zwolnienia to niby skąd to można wiedzieć :D
A teraz oszczędny tryb życia i mam nadzieję że szybko wszystko wróci do normy :biggrin2:
Miłego dnia życzę :rofl:

Hahhah ja też się zdziwiłam jak papierka do łapy nie dostałam ;)

Tragedia... Chyba nie zostaje nic innego jak TYLKO się wyprowadzić :-\ mieszkanie z teściami jak widać często jest destrukcyjne... Mąż musi sobie uświadomić, że to najlepsze dla Waszej rodziny
Tak to prawda destrukcja dla zwiazku. Sami mieszkalismy z tesciami 3 lata nigdy wiecej. Tak mnie kiedys tesciowa wkurwila ze w 40 minut spakowalam wszystkie rzeczy i wyszlam i juz nie wrocilam tam. Na swoim zupelnie inne zycie

Tak to prawda destrukcja dla zwiazku. Sami mieszkalismy z tesciami 3 lata nigdy wiecej. Tak mnie kiedys tesciowa wkurwila ze w 40 minut spakowalam wszystkie rzeczy i wyszlam i juz nie wrocilam tam. Na swoim zupelnie inne zycie
Mnie też bardzo denerwują i może tak być, że w końcu wybuchnę...i też tak zrobię.

Jodzia jak ma nie byc to i tak nie bedzie ,chocbys sie miala ugryzc w wiesz co:pjak sie czlowiek zle nastawia to rozczarowanie jest wieksze, pozostan w realiach ale nie tych czarnych. A zycie nas lubi sluchac, dostajesz to o co prosisz, wiec wiesz...;)
Trzymam się tego co piszesz...i wierzę że się uda :-)

Jutro miałam mieć transfer, ale dziś dzwonili z Kliniki że pięknie się dzieła moje Kropeczki i transfer w piątek. Mamy cały sześciopak, wszystkie moje dzielne wytrwałe... [emoji7] [emoji173]
Super. To trzymamy kciuki za piątek :-)

reklama
7dpt 34 .6
9dpt 74.1
10dpt 99.1 a miało być minimum 100 i już mnie to martwi bardzo a dr nie oddzwania.
Ja miałam 6dpt 46 9dpt 206 a 11dpt 340 i potem podważała się co 3 dni przyrost pomiedzy 9dpt a 11dpt był do d...A młody jest na świecie
Były i takie przypadki ze beta stała w miejscu i dziecię tez jest po drugiej stronie brzucha:happy2:

Do góry