reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wróciłam od gin i mam torbielkę więc znowu miesiąc w plecy
Piękny dziś dzień na forum gratulacje dziewczynki
Ojojojoj!!! Ty to się wyczekasz... Margit kurka weź nagadaj tym swoim jajcokom, jak tak można?! :p
A Ty jak tam? Pogubiłam się i nie pamiętam na jakim jesteś teraz etapie, Asiu. :/ wstyd.
Justinko czekam na @. Potem ostatnie szczepienie i może za ok 2 tygodnie jakaś wizyta w klinice, a co mi tam :D Ze stymulacją w czerwcu na bank nie zacznę.

reklama
Hej dziewczyny. To mój pierwszy post na forum choć podgladam was od chwili już :) i trzymam za was wszystkie kciuki.
Mam pytanko. Jestem po 1 procedurze, podane 2 zarodki w 3 dobie i dziś wynik beta 311 (13 dpt), także ciesze się ostrożnie. Martwią mnie tylko bole brzucha, podobne na na @,w sumie zaczęły się tak już 3-4 dni po transferze, a teraz wydaje mi się że są mocniejsze niż wcześniej. Biorę nospe i staram sie nie stresować, ale wiecie jak jest... Czy któraś z was tak miała a jednak później wszystko było ok? Dziękuję za odpowiedź!
Po cichu gratuluje :* powtarzasz przyrost w środę ? :)

Ja też miałam podany 3dniowy zarodek i bóle na @ okropne ...i długo mi towarzyszyły..obecnie 29tc :)

Lykaj też magnez 3x1 ;)

Cześć kochane!
Jestem tu nowa i za bardzo jeszcze nie odnajduje się na forum
Mam pytanko: z doświadczenia, która klinikę niepłodności w Poznaniu polecacie? Zastanawiam się nad kliniką Medart dr. Żak lub Szpital ul. Polna prof. Pawelczyk.
Ogólnie mam stwierdzoną endometrioze, hashimoto. Nie biorę żadnych hormonów, jedynie selen. Miałam 2 laparoskopie, mam drożne dwa jajowody.
Kochane kogo polecacie?
Będę wdzięczna za odpowiedzi!
Dziękuje!

Dzięki dziewczyny, z maluszkiem wszystko dobrze, serduszko bije jak dzwon, wszystko jest na swoim miejscu. To 12 tydzień. Nawet widzieliśmy coś między nogami, ale lekarz powiedział, że to za wcześnie oczywiście na płeć :p ale też czuję, że to chłopak ;) same chłopaki u mnie w rodzinie ostatnio, czekałam na dziewczynkę, ale jak będzie chłopak też będzie super :)
Mam tak samo :happy2: Od samego początku jestem wręcz pewna, że będzie chłopczyk :-p Z chłopcami nie mam wprawy, dziewczynki to co innego... :laugh2:

Cześć kochane!
Jestem tu nowa i za bardzo jeszcze nie odnajduje się na forum
Mam pytanko: z doświadczenia, która klinikę niepłodności w Poznaniu polecacie? Zastanawiam się nad kliniką Medart dr. Żak lub Szpital ul. Polna prof. Pawelczyk.
Ogólnie mam stwierdzoną endometrioze, hashimoto. Nie biorę żadnych hormonów, jedynie selen. Miałam 2 laparoskopie, mam drożne dwa jajowody.
Kochane kogo polecacie?
Będę wdzięczna za odpowiedzi!
Dziękuje!

reklama
Do góry