Justin87
Fanka BB :)
Ślicznie. Jesteś już trochę spokojniejsza?Moja dzisiejsza beta 2834 21dpt
16dpt miałam 542 wiec chyba jest git :d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ślicznie. Jesteś już trochę spokojniejsza?Moja dzisiejsza beta 2834 21dpt
Bardzo ładnie. [emoji173]10dpt beta hcg 240
13 dpt beta hcg 686
Hm?
Nam lekarz powiedział, że jeśli u nas w rodzinie nie występowały wady i nie jesteśmy obciążeni a to jest widoczne pp wypełnieniu ankiety, to nie trzeba chyba że chcesz i masz pieniądze. Ja też o tym rozmyślałam, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy z tego i lekarz prowadzący również nam to potwierdził, nie namawiał. A leczył się ktoś u dr Hajdusianek z Gdańska?Czy ktoras z was decydowala sie na PGS? Zastanawiamy sie z M, czy to ma sens. Czy faktycznie mozna zwirkszyc szanse, czy to nie tylko zbedny wydatek. Dotychczas nie mielismy. Mnie przeraza sam koszt...
Tak a propos, chyba wykrakalam. Brzuch wydaje odglosy, bulgotanie, ciagniecie, nawet i wzdecia. To objawy hiper?
No to kurcZę piękna, my chyba ten sam rocznik?Moja dzisiejsza beta 2834 21dpt
Ślicznie. Jesteś już trochę spokojniejsza?
No to kurcZę piękna, my chyba ten sam rocznik?
U mojego meza w rodzinie nie bylo zadnego przypadku niepelnosprawnosci ani wad a maz ma translokacje. Dlatego chyba norma przed cala procedura in vitro powinny być kariotypy.Nam lekarz powiedział, że jeśli u nas w rodzinie nie występowały wady i nie jesteśmy obciążeni a to jest widoczne pp wypełnieniu ankiety, to nie trzeba chyba że chcesz i masz pieniądze. Ja też o tym rozmyślałam, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy z tego i lekarz prowadzący również nam to potwierdził, nie namawiał. A leczył się ktoś u dr Hajdusianek z Gdańska?
z przyjemnością Kochana ❤@zylwia wpiszesz mnie proszę w kalendarz na 6 czerwca na monitoring przed crio?
O boże RUSKIE ❤Kotleta nie mam dziś siły robić ale zjem kielbase
Gdzie te dobre czasy ze na forum zbiorowo rządziły pierogi. Pierogi to ja lubię...
Kariotypy robili nam przy pierwszej procedurze i wyszlo tutaj wszystko ok.Bledny kariotyp.
Jesli nie badaliscie z mezem kariotypu to zanim sie zdecydujecie na PGS to sobie zbadajcie. Taniej wyjdzie.
Mhm, ankiety nie mielism, chyba, ale kazdy grosz sie przyda na codzienne wydatki. Jeszcze slub przed nami, wiec przyda sie wszystko co zaoszczedimy na ta wlasnie okazjeNam lekarz powiedział, że jeśli u nas w rodzinie nie występowały wady i nie jesteśmy obciążeni a to jest widoczne pp wypełnieniu ankiety, to nie trzeba chyba że chcesz i masz pieniądze. Ja też o tym rozmyślałam, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy z tego i lekarz prowadzący również nam to potwierdził, nie namawiał. A leczył się ktoś u dr Hajdusianek z Gdańska?
Przyniesie przyniesie [emoji110] [emoji8]To niech przyniesie te najwieksze szczescie na ktore czekam