anetka303
Fanka BB :)
ObyTo niech przyniesie te najwieksze szczescie na ktore czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ObyTo niech przyniesie te najwieksze szczescie na ktore czekam
Super kochana gratki :*Dziękuję dziękuję, czytam Was w biegu, dojadę do domu to popisze więcej.
Dzwonili z Kliniki, czekanie na telefon to jak na wyrok. Popłakałam się jak zobaczylam że dzwoni Klinika [emoji23] [emoji173] mamy 6, dobrze rokujacych zarodków, moje małe cudne power Rangers [emoji7] [emoji173]
No i nawet na wielki powinnas Gratuluje7dpt 37.6
9 dot 74.1
Pozwoliłam sobie na usmiech
Super !!!Właśnie wyświetlił mi się wynik i.....beta hcg w 11dpy 599,28. Radość coraz większa;-)
To niech przyniesie te najwieksze szczescie na ktore czekam
Dziękujemy. Tak, szczęście wielkie. Kochana, trzymam kciuki za waszą wizytę i życze takiej samej radochy Koniecznie się pochwalSuper wiadomość!!! GRATULACJE!!! Niech rośnie zdrowo:-) Musicie byc bardzo szczęśliwi!!! Ja cieszę się razem z Wami.I dam znać w środę,jak tam u naszego kropka :-)
Teraz tylko rodzic Gratuluje drużynyDziękuję dziękuję, czytam Was w biegu, dojadę do domu to popisze więcej.
Dzwonili z Kliniki, czekanie na telefon to jak na wyrok. Popłakałam się jak zobaczylam że dzwoni Klinika [emoji23] [emoji173] mamy 6, dobrze rokujacych zarodków, moje małe cudne power Rangers [emoji7] [emoji173]
Gosia jesteście już w dwupaku? [emoji7]Super grtuluje
Cudny Przyrost, gratuluję! [emoji7] [emoji7][emoji106]7dpt 37.6
9 dot 74.1
Pozwoliłam sobie na usmiech
Zaraz bede w 3 paku jeszcze z 5 minut i moje bable beda ze mnaGosia jesteście już w dwupaku? [emoji7]