misis188
Fanka BB :)
No duzo nas jest od nichDzieki kochana. Nie rozumiem tego IVF-IMSI :/ A ktoras z Was korzysta z tej kliniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No duzo nas jest od nichDzieki kochana. Nie rozumiem tego IVF-IMSI :/ A ktoras z Was korzysta z tej kliniki?
Odpadam dziwczyny, za długo nie powymieniałam się inf. Odebrałam kolejny wynik i <0,1. Teraz uzbierać kolejne 10-11 tys graniczy w moim przypadku z cudem, więc nie wiem co dalej będzie. Będę Was podglądała na forum, życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki
Jeszcze wez AHWezmę teraz jednego mrożaka na cyklu naturalnym z medrolem i jeśli się uda to z heparyną. Wezmę też embryo glue do transferu.
Spytam jeszcze raz o nacinanie ale u mnie w klinice mają różne teorie i przy blastkach rzekomo nie robią.Jeszcze wez AH
Jestem ciemna masa jeśli chodzi o lekarzy i nie spodziewałam się, że zostanę wysłana do innego lekarza. Miałam nadzieję, że dostanę heparynę od mojej dr.@Justin87 a chirurg naczyniowy zeby dac heparyne ?
A to nie hematolog powinien? Niewazne zreszta. Oby zadzialalo.
Kobieto ale się wystraszyłam, przeczytałam w drugą stronę i się wystraszyłam. Pięknie. Gratulacje. :*Mam dzisiejsza bete 3 dniowego mrozaka
16dpt 542
14dpt 237
11dpt 63
Hubcio powstał naturalnie...mój słodziak.....problem tkwi ze strony mojego męża (azoospermia), materiał został pobrany poprzez biopsję. po mojej punkcji przyjeło się tylko jedno jajeczko....wydaje mi się że z powodu "materiału" a nie typowych plemniczków. Chodziliśmy o invimedu w poznaniu, ogólnie byłam bardzo zadowolona, nie mam żadnych zastrzeżeń. Zastanawiam się tylko.....dostaliśmy wyniki biopsji mojego męża i wychodzi że spermogeneza jest ok więc o co chodzi??? nie wiem. W ogóle dziwi mnie fakt że Hubcio powstał w sposób naturalny ( a nie byłam z nikim innym oprócz mojego męża :-) ), a teraz aż taki problem.wiolu Hubcio jest invitrowy? Odpocznij kochana, uzbieraj kasę i wracaj, jak masz dziecko to jest duża szansa na udane in vitro niestety tylko kasa.... w jakiej klinice byłaś?