reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie oprócz płynu pojawiła się również krew,lekarz straszy laparoskopią,powiedzcie mi za jaki czas będę mogła podejść do in vitro po takim zabiegu?

reklama
Odpadam dziwczyny, za długo nie powymieniałam się inf. Odebrałam kolejny wynik i <0,1. Teraz uzbierać kolejne 10-11 tys graniczy w moim przypadku z cudem, więc nie wiem co dalej będzie. Będę Was podglądała na forum, życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki
Strasznie mi przykro. Życie jest takie niesprawiedliwe. Ale nie poddawaj się, walcz kiedy znów będziesz na to gotowa. Dasz radę, dacie radę. Życzę powodzenia.

U mnie oprócz płynu pojawiła się również krew,lekarz straszy laparoskopią,powiedzcie mi za jaki czas będę mogła podejść do in vitro po takim zabiegu?

Megi - bardzo mi przykro, że się hiperką skończyło. ;(( u mnie się tego bali i dlatego od razu kiedy jajka się pojawiły od razu skończyli symulacje. No ale coś za coś - nie mam teraz mrozaków i zaczynam od początku.
A w którym szpitalu jesteś? Zapytaj się doktorka - oni dużo wiedza o komplikacjach po invitro, jak si dowiedziałam codziennie przyjmują pacjentki z klinik hodowlanych.

Nie moge znalesc na ich stronce tego pakietu za 25 tys. :(
Link do: In Vitro z gwarancją 100 % by Gyncentrum Klinika Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej Katowice

Sorki pomyliło mi się 29 tyś kosztuje nazywa się 100% skuteczności

Wprowadzilam cie w błąd zmienili zasady rok temu byla nieograniczona ilość A teraz dali do 4

ZASADY PROGRAMU

W ramach programu przewidziane są 4 procedury zapłodnienia pozaustrojowego IVF-IMSI w ramach jednej zryczałtowanej opłaty w wysokości 29 500 zł, do wykorzystania w ciągu 2 lat.

Po stwierdzeniu ciąży w 12. tygodniu, program uznaje się za zakończony.

Jeżeli po upływie 24 miesięcy od momentu przystąpienia do programu i wykorzystaniu wszystkich procedur uwzględnionych w programie nie zostanie stwierdzona ciąża, nastąpi zwrot pełnej kwoty ryczałtu.

W przypadku pierwszej procedury zakończonej ciążą opłata ryczałtowa ulega obniżeniu do wysokości 7500 zł. Pozostała kwota ulega zwrotowi.

600 zł jak chcesz specjalnym kurierem przewieźć zarodki z kliniki do kliniki. Do tego 3eba doliczyć koszty zagrożenia w nowej klinice w Ciechocinku to 500 zł za komórkę ( w zasadzie to za dwie bo tyle sie mieści w tym termosie) :p

Padniecie... mój teść mi mówił jaką pozycja jest dobra do robienia dzieci;) jak on z teściową miał problemu żeby zajść w 2 ciaze to tak robili cytuję od tylu ;) masakra
O matko....

reklama
Megi - bardzo mi przykro, że się hiperką skończyło. ;(( u mnie się tego bali i dlatego od razu kiedy jajka się pojawiły od razu skończyli symulacje. No ale coś za coś - nie mam teraz mrozaków i zaczynam od początku.
A w którym szpitalu jesteś? Zapytaj się doktorka - oni dużo wiedza o komplikacjach po invitro, jak si dowiedziałam codziennie przyjmują pacjentki z klinik hodowlanych.
Odpadam dziwczyny, za długo nie powymieniałam się inf. Odebrałam kolejny wynik i <0,1. Teraz uzbierać kolejne 10-11 tys graniczy w moim przypadku z cudem, więc nie wiem co dalej będzie. Będę Was podglądała na forum, życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki
wiolu Hubcio jest invitrowy? Odpocznij kochana, uzbieraj kasę i wracaj, jak masz dziecko to jest duża szansa na udane in vitro niestety tylko kasa.... w jakiej klinice byłaś?

Do góry