reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Maryanka a duzy byl? Skończyło sie na pogotowiu czy dalas rade sama?
Strasznie sie boje bolu... [emoji22][emoji22][emoji22]
Trzy dni w szpitalu, przeciwbólowe nie pomagają wtedy nawet te najsilniejsze. Dostaje się kroplówki litrami żeby kamień szybciej zszedł. Kamyczek był maleńki może 2 mm. Nie bój się my kobiety jesteśmy silne każdy ból zniesiemy. ;)

reklama
Miałam jechać dzisiaj do naszej dr ale nie mam jeszcze @, więc byłaby rozmowa o niczym. Jutro jadę na betę, zobaczę co tam się posunęło do przodu czy może już w odwrocie. Paśnik w czerwcu jakby co. ;)
Ruchy na początku są takie śmieszne, jak trzepotanie skrzydełek motyla. [emoji7]
Niewyobrażalnie tęsknię za tym.
A.widzisz Ty masz porównanie bo córcie już masz, a ja ciemna masa w kwestii ciąży i dzieci. Muszę się doszkolić nim syn się urodzi:tak:. Kurczę każdej z nas chciałabym żeby się już udało być w upragnionej ciąży, to wszystko jest po prostu niesprawiedliwe. Na szczęście są tu dziewczyny które dają nadzieję, na piękne zakończenia, także i Wam się uda. ;)

Zobacz załącznik 857672 dziewczyny chce Wam przedstawić mojego Małego Okruszka Zosię. Postanowiła wybrać się na świat 5 tygodni wcześniej. Urodziła się 14.05.2018 roku o godzinie 21:18 i ważyła 2230g. Jest całym moim i męża światem! Walczcie bo warto!
Gratulacje, witaj Zosiu na świecie. Jest śliczna. Zdrówka dla Was dziewczyny:)

Zobacz załącznik 857672 dziewczyny chce Wam przedstawić mojego Małego Okruszka Zosię. Postanowiła wybrać się na świat 5 tygodni wcześniej. Urodziła się 14.05.2018 roku o godzinie 21:18 i ważyła 2230g. Jest całym moim i męża światem! Walczcie bo warto!
Ojej, jaki szybcioszek! Ale duża z niej już dziewczynka, mam nadzieje ze szybko ze Szpitala was do domku puszczą. Piekna Majowa Księżniczka, gratulacje <3
A jak ty się czujesz?

Zosienko witaj na swiecie :*
Jestes cudownym szczesciem swoich rodzicow :)

Dziewczyny z Novum a jakie są procedury u nich dalej, znaczy jeśli bety wychodzą pozytywnie? Kiedy każą na wizyte się umawiać?

Śliczniusieńka♡♡♡♡
Gratuluję Rodzicom ♡♡♡

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Mam przepisany od punkcji zastrzyk Fraxipraine. Dziś przewidziany transfer zawsze biorę go rano. Mogę go wziąć przed transferem?

Do góry