reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Maryanka a duzy byl? Skończyło sie na pogotowiu czy dalas rade sama?
Strasznie sie boje bolu... [emoji22][emoji22][emoji22]
Trzy dni w szpitalu, przeciwbólowe nie pomagają wtedy nawet te najsilniejsze. Dostaje się kroplówki litrami żeby kamień szybciej zszedł. Kamyczek był maleńki może 2 mm. Nie bój się my kobiety jesteśmy silne każdy ból zniesiemy. ;)

reklama
Miałam jechać dzisiaj do naszej dr ale nie mam jeszcze @, więc byłaby rozmowa o niczym. Jutro jadę na betę, zobaczę co tam się posunęło do przodu czy może już w odwrocie. Paśnik w czerwcu jakby co. ;)
Ruchy na początku są takie śmieszne, jak trzepotanie skrzydełek motyla. [emoji7]
Niewyobrażalnie tęsknię za tym.
A.widzisz Ty masz porównanie bo córcie już masz, a ja ciemna masa w kwestii ciąży i dzieci. Muszę się doszkolić nim syn się urodzi:tak:. Kurczę każdej z nas chciałabym żeby się już udało być w upragnionej ciąży, to wszystko jest po prostu niesprawiedliwe. Na szczęście są tu dziewczyny które dają nadzieję, na piękne zakończenia, także i Wam się uda. ;)

Zobacz załącznik 857672 dziewczyny chce Wam przedstawić mojego Małego Okruszka Zosię. Postanowiła wybrać się na świat 5 tygodni wcześniej. Urodziła się 14.05.2018 roku o godzinie 21:18 i ważyła 2230g. Jest całym moim i męża światem! Walczcie bo warto!
Gratulacje, witaj Zosiu na świecie. Jest śliczna. Zdrówka dla Was dziewczyny:)

Zobacz załącznik 857672 dziewczyny chce Wam przedstawić mojego Małego Okruszka Zosię. Postanowiła wybrać się na świat 5 tygodni wcześniej. Urodziła się 14.05.2018 roku o godzinie 21:18 i ważyła 2230g. Jest całym moim i męża światem! Walczcie bo warto!
Ojej, jaki szybcioszek! Ale duża z niej już dziewczynka, mam nadzieje ze szybko ze Szpitala was do domku puszczą. Piekna Majowa Księżniczka, gratulacje <3
A jak ty się czujesz?

Zosienko witaj na swiecie :*
Jestes cudownym szczesciem swoich rodzicow :)

Dziewczyny z Novum a jakie są procedury u nich dalej, znaczy jeśli bety wychodzą pozytywnie? Kiedy każą na wizyte się umawiać?

Śliczniusieńka♡♡♡♡
Gratuluję Rodzicom ♡♡♡

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Mam przepisany od punkcji zastrzyk Fraxipraine. Dziś przewidziany transfer zawsze biorę go rano. Mogę go wziąć przed transferem?

Do góry