reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Byłam na usg, beta i testy nie klamaly. Ciąża obumarla, było widać tylko puste białe duże pole pośrodku macicy. Ma się samo oczyścić więc mam czekać na okres. Będzie boleć i będzie dłuższy niż zwykle ale pocieszyl mnie, że od nowego cyklu mogę się starać o nowa ciążę. Po lyzeczkowaniu niestety czas ten się wydłuża do pół roku. No i nie wiem, co zawinilo. Czy za dużo nosiłam młodego, może rowerem za często A może mały mi skoczył na brzuch. A może tak musiało być. Cholera wie.
Ehh nawet sobie nie wyobrazam jak bardzo jest Ci teraz źle [emoji20] dobrze ze masz dla kogo byc dzielna.. trzymam kciuki za samoistne oczyszczenie bez koniecznosci lyzeczkowania! Sciskam [emoji11]

@Koniczyna82 tak sie ciesze i gratuluje!!!!

@misis188 oo nie wiedzialam ze dr jest urologiem. :)

@Maryanka gratuluje wspanialych wiesci!!!
Co do kolki to co lekarze daja na bol w ciazy? Bo to mnie wlasnie martwi ze jak sie nie pozbede tego dziadostwa przez ciaza to zlapie mnie bol w ciazy...
Jejku kochana, wprowadxilam Cie w błąd:( jest andrologiem nie urologiem

Witajcie [emoji846] Ja po punkcji [emoji846] okazało się ze strach ma wielkie oczy. Dostałam dożylnie środki przeciwbólowe i lekkiego oszalamiacza. Chwile uczucie jak po 2 piwkach[emoji23]. Czułam wkłucia ale zamiast bólu takie pieczenie. Lekko plamilam już w domu. Pobrali 9 jajeczek, teraz czekam na info kiedy transfer. Lekarz powiedział ze może Piątek, lub Sobota lub Poniedziałek. Dostałam progesteron w tabletkach 6 sztuk dziennie plus zastrzyki Progedex po 1 wieczorem. Dziękuje za wczorajsze słowa wsparcia i kciukasy [emoji846] Jesteście niezastąpione !

Przywiozłam małego ze dwa razy po 200 metrów. Żyłam normalnie, nie jakiś hardcor. W pierwszej ciąży długo chodziłam do pracy a musiałam dźwigać i było ok. Tutaj się oszczedzalam. Nie wiadomo co było przyczyną.
Asiu jeżeli porzucenie rowera i nie noszenie dziecka byłyby gwarancja na udaną ciążę to uwierz mi każda z nas chodziłaby już z brzuchem. Niestety to nie jest przyczyna tych strat i jaka jest tego nikt nie wie. Mam nadzieję że w kolejnym cyklu już nie będziesz pamiętała tylko cieszyła się a my razem z tobą.

reklama
Dziewczyny wynik po amniopunkcji prawidłowy. Jestem taka szczęśliwa. Płeć dziecka potwierdzona będzie chłopczyk na 100%. Po porodzie będzie trzeba uporać się z rozszczepem wargi i podniebienia, ale to już najmniejsze zmartwienie. :)
Maryanko ogroooomnie się cieszę, wiedział że będzie dobrze, a z tym się uporacie szybciutko i nikt nawet nie bedzie pamiętał.

Do góry