reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przywiozłam małego ze dwa razy po 200 metrów. Żyłam normalnie, nie jakiś hardcor. W pierwszej ciąży długo chodziłam do pracy a musiałam dźwigać i było ok. Tutaj się oszczedzalam. Nie wiadomo co było przyczyną.

Piękny!!!!
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

Cudowny prezent pod choinkę, najlepszy jaki można sobie wymarzyć.... Należy Ci się!!! :):):)
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
Każdej z nas się należy :tak: i moooocno w to wierzę że każdej z nas się uda ✊✊
Czesc ciotki❤
Tak trzymam kciuki za kazda z Was. Dzis waze juz 1100 gram:)
Ale Hubcio już duży ❤️
Zresztą po takich pysznościach to ja się nie dziwię :-D
Przecudownie. Jesteś dla mnie nadzieją, że może się udać. Cały czas wysyłam pozytywną energię. :)
Uda się kochana ❤️❤️
Strasznie dużo mi tej dobrej energii przesyłasz - ostatnio śmigam jak mały samochodzik :-D bardzo Cię dziękuję i proszę o takiego samego kopa energii po porodzie :rofl2:

Byłam na usg, beta i testy nie klamaly. Ciąża obumarla, było widać tylko puste białe duże pole pośrodku macicy. Ma się samo oczyścić więc mam czekać na okres. Będzie boleć i będzie dłuższy niż zwykle ale pocieszyl mnie, że od nowego cyklu mogę się starać o nowa ciążę. Po lyzeczkowaniu niestety czas ten się wydłuża do pół roku. No i nie wiem, co zawinilo. Czy za dużo nosiłam młodego, może rowerem za często A może mały mi skoczył na brzuch. A może tak musiało być. Cholera wie.

Przykro mi. Może zarodek był wadliwy. Nie doszukuj się. Następnym razem się uda.

Dziewczyny wynik po amniopunkcji prawidłowy. Jestem taka szczęśliwa. Płeć dziecka potwierdzona będzie chłopczyk na 100%. Po porodzie będzie trzeba uporać się z rozszczepem wargi i podniebienia, ale to już najmniejsze zmartwienie. :)
O mój boze. Super! Bardzo trzymałam za Was kciuki Ale w głębi duszy czułam że jest ok. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Dziewczyny wynik po amniopunkcji prawidłowy. Jestem taka szczęśliwa. Płeć dziecka potwierdzona będzie chłopczyk na 100%. Po porodzie będzie trzeba uporać się z rozszczepem wargi i podniebienia, ale to już najmniejsze zmartwienie. :)
kosmetyka pomartwicie sie pozniej a teraz ciesz sie z synka ❤❤❤❤❤

Do góry