reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, moje expertki, jak myślicie, czy w 20 dpt będzie już widać zarodek czy tylko pecherzyk??? [emoji4]

reklama
Byłam na usg, beta i testy nie klamaly. Ciąża obumarla, było widać tylko puste białe duże pole pośrodku macicy. Ma się samo oczyścić więc mam czekać na okres. Będzie boleć i będzie dłuższy niż zwykle ale pocieszyl mnie, że od nowego cyklu mogę się starać o nowa ciążę. Po lyzeczkowaniu niestety czas ten się wydłuża do pół roku. No i nie wiem, co zawinilo. Czy za dużo nosiłam młodego, może rowerem za często A może mały mi skoczył na brzuch. A może tak musiało być. Cholera wie.

Dziewczyny wynik po amniopunkcji prawidłowy. Jestem taka szczęśliwa. Płeć dziecka potwierdzona będzie chłopczyk na 100%. Po porodzie będzie trzeba uporać się z rozszczepem wargi i podniebienia, ale to już najmniejsze zmartwienie. :)
Pięknie. To teraz możesz odetchnąć z ulgą. :) super. [emoji11]

Byłam na usg, beta i testy nie klamaly. Ciąża obumarla, było widać tylko puste białe duże pole pośrodku macicy. Ma się samo oczyścić więc mam czekać na okres. Będzie boleć i będzie dłuższy niż zwykle ale pocieszyl mnie, że od nowego cyklu mogę się starać o nowa ciążę. Po lyzeczkowaniu niestety czas ten się wydłuża do pół roku. No i nie wiem, co zawinilo. Czy za dużo nosiłam młodego, może rowerem za często A może mały mi skoczył na brzuch. A może tak musiało być. Cholera wie.

Jeździłaś rowerem po transferze ?

Trzymaj się dzielnie, nastepnas razem na pewno się uda. Ściskam

reklama
Kochana strasznie mi przykro:( ale nie zadrecxaj sie pytamiami dlaczego. Widocznie tak musialo byc i.Ty nie jestes niczemu winna

Do góry