reklama
No i fajnie teraz czekaj na wizytę ❤❤❤❤ i juz nie badaj tej bety tylko sie ciesz z dzidzi pod sercemU mnie dobre wieści. 188
7dpt - 19,8
9dpt - 61
11dpt - 188
Gratuluje dziewczynki:* i wogole swietnie ze wszystko ok u WasDziewczyny będzie dziewczynka, z organami ok dalej biorę vitaminy I na rozrzedzenie krwi tabletki. Mala rośnie a z nią mój brzuszek. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki i wierzę że wszystkim z czasem się uda. Buziaki
Byłam na usg, beta i testy nie klamaly. Ciąża obumarla, było widać tylko puste białe duże pole pośrodku macicy. Ma się samo oczyścić więc mam czekać na okres. Będzie boleć i będzie dłuższy niż zwykle ale pocieszyl mnie, że od nowego cyklu mogę się starać o nowa ciążę. Po lyzeczkowaniu niestety czas ten się wydłuża do pół roku. No i nie wiem, co zawinilo. Czy za dużo nosiłam młodego, może rowerem za często A może mały mi skoczył na brzuch. A może tak musiało być. Cholera wie.
Justin87
Fanka BB :)
Pięknie. To teraz możesz odetchnąć z ulgą. super. [emoji11]Dziewczyny wynik po amniopunkcji prawidłowy. Jestem taka szczęśliwa. Płeć dziecka potwierdzona będzie chłopczyk na 100%. Po porodzie będzie trzeba uporać się z rozszczepem wargi i podniebienia, ale to już najmniejsze zmartwienie.
misis188
Super kochana❤❤❤Dziewczyny wynik po amniopunkcji prawidłowy. Jestem taka szczęśliwa. Płeć dziecka potwierdzona będzie chłopczyk na 100%. Po porodzie będzie trzeba uporać się z rozszczepem wargi i podniebienia, ale to już najmniejsze zmartwienie.
misis188
Moim zdaniem pecherzykDziewczyny, moje expertki, jak myślicie, czy w 20 dpt będzie już widać zarodek czy tylko pecherzyk??? [emoji4]
izabella87
Byłam na usg, beta i testy nie klamaly. Ciąża obumarla, było widać tylko puste białe duże pole pośrodku macicy. Ma się samo oczyścić więc mam czekać na okres. Będzie boleć i będzie dłuższy niż zwykle ale pocieszyl mnie, że od nowego cyklu mogę się starać o nowa ciążę. Po lyzeczkowaniu niestety czas ten się wydłuża do pół roku. No i nie wiem, co zawinilo. Czy za dużo nosiłam młodego, może rowerem za często A może mały mi skoczył na brzuch. A może tak musiało być. Cholera wie.
Jeździłaś rowerem po transferze ?
Trzymaj się dzielnie, nastepnas razem na pewno się uda. ŚciskamByłam na usg, beta i testy nie klamaly. Ciąża obumarla, było widać tylko puste białe duże pole pośrodku macicy. Ma się samo oczyścić więc mam czekać na okres. Będzie boleć i będzie dłuższy niż zwykle ale pocieszyl mnie, że od nowego cyklu mogę się starać o nowa ciążę. Po lyzeczkowaniu niestety czas ten się wydłuża do pół roku. No i nie wiem, co zawinilo. Czy za dużo nosiłam młodego, może rowerem za często A może mały mi skoczył na brzuch. A może tak musiało być. Cholera wie.
reklama
misis188
Kochana strasznie mi przykro ale nie zadrecxaj sie pytamiami dlaczego. Widocznie tak musialo byc i.Ty nie jestes niczemu winnaByłam na usg, beta i testy nie klamaly. Ciąża obumarla, było widać tylko puste białe duże pole pośrodku macicy. Ma się samo oczyścić więc mam czekać na okres. Będzie boleć i będzie dłuższy niż zwykle ale pocieszyl mnie, że od nowego cyklu mogę się starać o nowa ciążę. Po lyzeczkowaniu niestety czas ten się wydłuża do pół roku. No i nie wiem, co zawinilo. Czy za dużo nosiłam młodego, może rowerem za często A może mały mi skoczył na brzuch. A może tak musiało być. Cholera wie.
Podziel się: