Jak dobrze pamietam to na poczatku moj lekarz nie podsluchiwal bicia srrca ani nie sprawdzal jak szybko bije. patrzył tylko czy w klarce piersiowej miga serduszko. Wydaje mi sie ze nie wszyscy na poczatku sprawdzaja ile jest uderzen bo na poczatku bije roznie i po co sie stresowac.No to nie wiem czemu lekarz z kliniki dzisiaj nawet nie mierzył ile razy na minutę serce bije, dziś mam 33 dpt. Gdybym nie poszła 4 dni temu do innej Pani doktor, to nawet tego bym nie wiedziała.
reklama
Rozne sa szkoly z tym "odpoczywanie" moj nie kazal lezec tylko oszczedzac sie i bralam luteine 3x1 i dupka 3x1. teraz dopiero zmniejszamy dawke na 2x1. krwiaki mialam dwa a dzis juz ok 21 tc.Czy któraś z Was miala krwiaka? Ja mam 15 mm, ale lekarz nie kazał się przejmować, tylko brać luteinę i dużo odpoczywac.
Hooope86
Fanka BB :)
Interpretacja wyników przez moją kicie [emoji192] [emoji192] [emoji192]Daj nam chociaż znać jak podglądanie jajeczek...![]()
Załączniki
Ja miałam znieczulenie miejscowe plus czapek nie byłam usypiana.Troszke bolało ale dla nas kobiet ten ból to naprawdę nic.Nie martw się sama punkcja ja cały czas miałam w głowie ile jajek uda się pobrać.Cześć wszystkim [emoji846] jutro rano mam pierwsza punkcję w życiu. Boje się okropnie jutrzejszego dnia. Czy mogłybyście mi powiedzieć jak przebiegła wasza punkcja jeśli chodzi o ból i czas zabiegu? Ja mam wsiąść czopek przeciwbólowy 2h przed, szczerze to mało wierze ze on coś pomoże.Dajcie znać jak było u was. Pozdrawiam [emoji846]
U mnie w szpitalu robili pod narkoza tylko jak pacjentka bardzo się bała itp.Jakbym miała mieć druga punkcje to też bym się zgodziła na znieczulenie tylko miejscowe.A w jakiej jestes klinice? Bo nie slyszalan zeby punkcja byla bez narkozy... wszystkie tu idziemy w kimono.
hope322
Ja mialam bez narkozy, morfinka w zyle byla granaA w jakiej jestes klinice? Bo nie slyszalan zeby punkcja byla bez narkozy... wszystkie tu idziemy w kimono.
Nie mieszkam w Pl
Ostatnia edycja:
redferrari
Ja sobota transfer. PoproszęUWAGAAA
Czy sa jakies wizyty, które trzeba dopisać?
CZEKAM![]()
reklama
Biedroneczka83
Dzięki za odpowiedz[emoji846] pytałam lekarki to powiedziała ze najwyżej mogą mi podać „głupiego Jasia”[emoji853] W ty miałaś pod narkoza tak?
Hej no tak normalnie zasypiasz i budzisz się już obok zabiegowego.
Podziel się: