reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No to nie wiem czemu lekarz z kliniki dzisiaj nawet nie mierzył ile razy na minutę serce bije, dziś mam 33 dpt. Gdybym nie poszła 4 dni temu do innej Pani doktor, to nawet tego bym nie wiedziała.
Jak dobrze pamietam to na poczatku moj lekarz nie podsluchiwal bicia srrca ani nie sprawdzal jak szybko bije. patrzył tylko czy w klarce piersiowej miga serduszko. Wydaje mi sie ze nie wszyscy na poczatku sprawdzaja ile jest uderzen bo na poczatku bije roznie i po co sie stresowac.

reklama
Dzięki za wsparcie. W czwątek jestem umowiona z lekarzem z kliniki wiec z nim to skonsultuje:sad: bo nie wiem co mam robić, nawet nie wiem gdzie jest ten pecherzyk

Czy któraś z Was miala krwiaka? Ja mam 15 mm, ale lekarz nie kazał się przejmować, tylko brać luteinę i dużo odpoczywac.
Rozne sa szkoly z tym "odpoczywanie" moj nie kazal lezec tylko oszczedzac sie i bralam luteine 3x1 i dupka 3x1. teraz dopiero zmniejszamy dawke na 2x1. krwiaki mialam dwa a dzis juz ok 21 tc.

Daj nam chociaż znać jak podglądanie jajeczek... :)
Interpretacja wyników przez moją kicie [emoji192] [emoji192] [emoji192]
IMG_20180515_172459.jpg

Załączniki

• IMG_20180515_172459.jpg
    IMG_20180515_172459.jpg
    68,4 KB · Wyświetleń: 542
Cześć wszystkim [emoji846] jutro rano mam pierwsza punkcję w życiu. Boje się okropnie jutrzejszego dnia. Czy mogłybyście mi powiedzieć jak przebiegła wasza punkcja jeśli chodzi o ból i czas zabiegu? Ja mam wsiąść czopek przeciwbólowy 2h przed, szczerze to mało wierze ze on coś pomoże.Dajcie znać jak było u was. Pozdrawiam [emoji846]
Ja miałam znieczulenie miejscowe plus czapek nie byłam usypiana.Troszke bolało ale dla nas kobiet ten ból to naprawdę nic.Nie martw się sama punkcja ja cały czas miałam w głowie ile jajek uda się pobrać.

A w jakiej jestes klinice? Bo nie slyszalan zeby punkcja byla bez narkozy... wszystkie tu idziemy w kimono.
U mnie w szpitalu robili pod narkoza tylko jak pacjentka bardzo się bała itp.Jakbym miała mieć druga punkcje to też bym się zgodziła na znieczulenie tylko miejscowe.

Dziewczyny! Co się mogło stać? 7 dpt blastki beta 36, 9 dnia 495 A dziś, 13 dpt beta 1. Jestem załamana, tak dobrze szło. Nie wiem co dalej... brać leki? Odstawic? Ja pierd...

reklama
Do góry