Jak dobrze pamietam to na poczatku moj lekarz nie podsluchiwal bicia srrca ani nie sprawdzal jak szybko bije. patrzył tylko czy w klarce piersiowej miga serduszko. Wydaje mi sie ze nie wszyscy na poczatku sprawdzaja ile jest uderzen bo na poczatku bije roznie i po co sie stresowac.No to nie wiem czemu lekarz z kliniki dzisiaj nawet nie mierzył ile razy na minutę serce bije, dziś mam 33 dpt. Gdybym nie poszła 4 dni temu do innej Pani doktor, to nawet tego bym nie wiedziała.
reklama
Rozne sa szkoly z tym "odpoczywanie" moj nie kazal lezec tylko oszczedzac sie i bralam luteine 3x1 i dupka 3x1. teraz dopiero zmniejszamy dawke na 2x1. krwiaki mialam dwa a dzis juz ok 21 tc.Czy któraś z Was miala krwiaka? Ja mam 15 mm, ale lekarz nie kazał się przejmować, tylko brać luteinę i dużo odpoczywac.
Hooope86
Fanka BB :)
Interpretacja wyników przez moją kicie [emoji192] [emoji192] [emoji192]Daj nam chociaż znać jak podglądanie jajeczek...
Załączniki
Ja miałam znieczulenie miejscowe plus czapek nie byłam usypiana.Troszke bolało ale dla nas kobiet ten ból to naprawdę nic.Nie martw się sama punkcja ja cały czas miałam w głowie ile jajek uda się pobrać.Cześć wszystkim [emoji846] jutro rano mam pierwsza punkcję w życiu. Boje się okropnie jutrzejszego dnia. Czy mogłybyście mi powiedzieć jak przebiegła wasza punkcja jeśli chodzi o ból i czas zabiegu? Ja mam wsiąść czopek przeciwbólowy 2h przed, szczerze to mało wierze ze on coś pomoże.Dajcie znać jak było u was. Pozdrawiam [emoji846]
U mnie w szpitalu robili pod narkoza tylko jak pacjentka bardzo się bała itp.Jakbym miała mieć druga punkcje to też bym się zgodziła na znieczulenie tylko miejscowe.A w jakiej jestes klinice? Bo nie slyszalan zeby punkcja byla bez narkozy... wszystkie tu idziemy w kimono.
hope322
Ja mialam bez narkozy, morfinka w zyle byla grana nic nie bolalo i odlot byl niezlyA w jakiej jestes klinice? Bo nie slyszalan zeby punkcja byla bez narkozy... wszystkie tu idziemy w kimono.
Nie mieszkam w Pl
Ostatnia edycja:
redferrari
Ja sobota transfer. PoproszęUWAGAAA
Czy sa jakies wizyty, które trzeba dopisać?
CZEKAM
reklama
Biedroneczka83
Dzięki za odpowiedz[emoji846] pytałam lekarki to powiedziała ze najwyżej mogą mi podać „głupiego Jasia”[emoji853] W ty miałaś pod narkoza tak?
Hej no tak normalnie zasypiasz i budzisz się już obok zabiegowego.
Podziel się: