reklama
misis188
Fanka BB :)
Moze byc kochana. Ja po pierwszej punkcji czulam sie okropnie, zwijalam sie z boluDziś po tej mojej punkcji bardzo boli mnie podbrzusze, tylko leżenie daje ulgę, ale tak może być prawda?
Moze byc kochana. Ja po pierwszej punkcji czulam sie okropnie, zwijalam sie z bolu[/QUOTE
Czuje się jakbym ważyła że 100 kg i rwa mnie jajniki strasznie!
adansonia
Wlasnie Pasik wspominal ze na to powinna byc refundacja....Nie. Lekarz mi wypisuje ns 100%
misis188
Jesli sa u kogos medyczne wskazania, np zakrzepica to w tedy mogą wypisac z refundacja-tak.sie od swojego gina dowiedzialamWlasnie Pasik wspominal ze na to powinna byc refundacja....
gosia321
Moze tak byc ja chodzilam zgieta w pol po pierwszej punkcji. Po kazdej zreszta towarzyszyl mi bolDziś po tej mojej punkcji bardzo boli mnie podbrzusze, tylko leżenie daje ulgę, ale tak może być prawda?
gosia321
Wskazaniem jest tez profilaktyka zakrzepicy u kobiet w ciazy. A profilaktyka to szerokopojety wyrazJesli sa u kogos medyczne wskazania, np zakrzepica to w tedy mogą wypisac z refundacja-tak.sie od swojego gina dowiedzialam
Wiec tak naprawde wszystko zalezy od lekarza i tego jak on to ujmie
Ale z reguly na trombofilie zastrzyki sa na 100% reszta to tylko dobre serce lekarza
No nic. Trzeba przeżyć;-)Moze tak byc ja chodzilam zgieta w pol po pierwszej punkcji. Po kazdej zreszta towarzyszyl mi bol
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Mój lekarz powiedział że można współżyć, ale ja też panikara i się bojęNajlepiej omówić to z lekarzem. Może nie ma przeciwwskazań? Ja bym nie ryzykowała, bo jestem panikarą po prostu.
reklama
Też tak mialam :-)Dziś 10 dpt i od wczoraj problemy żołądkowo jelitowe albo jelitówka albo się strułam. Albo te hormony. Jemy z mężem to samo, u niego nic na szczęście. Wczoraj masakra. Dziś tylko bulgotanie ale i tak się boję czy na toaletę nie będę lecieć [emoji58]
Podziel się: