reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Anita to zalezy ile wyprodukowalas jajeczek i jakie sa dojrzale. Jest teoria ze na jedno dojrzale przypada 200-300 jednostek E2.Dlatego sie go przy stymulacji tez nadzoruje.
Ja bylam chyba jakas lewa. Bo estradiol mialam caly czas tak mega nisko ze az zal. Dobil chyba gdzies do 1000 a mialam 6 dojrzalych komorek

Gosiu absolutnie ci tego nie odradzam.
Wiem ze dla glowy najlepiej dalej dzialac zeby nie wleciec w te emocjonalna dziure kiedy nic sie nie dzieje. A reszta to twoja decyzja. Bete mialas na tyle mala , ze gdybys naturalnie zaszla to oewno bys nawet o tej ciazy nie wiedziala.Trudno powiedziec co robic? Rob co ci serce i rozum podpowiada.❤️❤️❤️❤️
Decyzje podjelam wiec juznie bede kombinowac serce i rozum podpowiada idz za ciosem ;)
A ta dziura nic nie robienia jest do dupy
❤❤❤

reklama
Wysoki wstradiol oznacza ze endometrium jest grube i moze sie dlugo zluszczac czyli mozesz troche krwawic mocniej i dluzej niz zazwyczaj. Nie wiem jaki moze miec to wplyw na kolejny cykl.Ale jest co innego jesli ten proces odbywa sie naturalnie, i naturalnie estradiol opada konczac sie okresem.Nie bylas na USG , wiec ciezko powiedziec
Aaa no to jesli estradiol glownie wplywa na endometrium to u mnie tragedi nie powinno byc bo endometrium bylo 8.5 przed transferem to tak optymalnie
I nigdy nie mialam grubego endo

Do góry