reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sara, ktory dzisiaj jest tydz u ciebie?

Dzisiaj jestem w 10dpt. Transfer był z mrożaka z tamtego roku. Beta co prawda slabo rośnie bo w poniedzialek wynosiła 15,900 a dzisiaj była 23,500 ale powoli rośnie. Jutro mam znów zrobić i po jutrze do pani Dr. Mam nadzieje ze zacznie bardziej rosnąć

Dziewczyny, wszystkim dobrego dnia, tylko łez radości przy odbieraniu beta, udanych transferów, dobrze rosnących jajec i pięknego dnia!!! ❤❤❤
@szarykot mnóstwo wiary i pozytywnej energii, mimo na pewno trudnych chwil, i szybkiego powrotu do walki o dzieciaczka

Piękna beta .. wręcz cudowna ;) gratulacje i powodzenia przy kolejnych wizytach....
Dziekuje❤, teraz tylko dotrwać do wizyty serduszkowej, ale jak beta dobrze przyrasta, to chyba wszystko powinno być ok? czy zdarzają się przypadki dobrych przyrostów, a potem serduszka brak???

Szarykotku, przykro mi :( Ale kiedyś pisałaś, że to nic groźnego :( Ojejku :(
No ale własne zdrowie najważniejsze, żeby potem móc urodzic zdrowego dzidzia i być zdrową dla niego :* Trzymaj się :*

Tak było po pierwszym wyniku badania hist-pat, ale że był nie do końca jasny, to wyciągnęłam próbki i dałam do badania jeszcze raz. Dzięki Kochana :*

Dziewczyny, wszystkim dobrego dnia, tylko łez radości przy odbieraniu beta, udanych transferów, dobrze rosnących jajec i pięknego dnia!!! ❤❤❤
@szarykot mnóstwo wiary i pozytywnej energii, mimo na pewno trudnych chwil, i szybkiego powrotu do walki o dzieciaczka

Dziękuję ❤️

reklama
Do góry