reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dziś po ostatniej wizycie kontrolnej. Moje jajca nie urosły tyle ile powinny, jeszcze jutro muszę wziąć ostatnie zastrzyki. Mam nadzieję że będzie dobrze. A w sobotę punkcja...tego się chyba boje najbardziej.
Nic się nie bój, punkcja raz, dwa, 15 minut i po sprawie :-) A to bardzo ważny etap w procedurze! Będzie dobrze, pamiętaj, nastawienie jest bardzo ważne! Powodzenia!

Walczy maluch dzielnie, trzymamy kciuki! W piątek na kolejna bete idziesz czy dasz radę wytrwać do przyszłego tygodnia?
W piatek zrobie kolejną i jeszcze progesteron i estradiol i do lekarza tez pojde.. Ciekawa jestem co powie. Co prawda to nie moj lekarz prowadzacy ale ten robil mi punkcje i tez juz troche mnie kojarzy. Kurde ale pozniej juz nie bede tak smigac co 2 dni na bete bo zbankrutuje. O ile bedzie jakies pozniej...

reklama
Do góry