reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wczoraj Tsh poniżej normy dla nieciężarnych - 0,26, a norma od 0,27 ( dla ciężarnych od 0,1 podobno) po 24 godzinach też w alabie Tsh 0,88. Cieszę się, że nie spada, ale jakie wahania ja mam. Czekam jeszcze na ft3 i ft4 i zrobiłam przeciwciała TRAB, da to odpowiedź czy autoimmunologiczna nadczynność wraca, oby nie bo jest niebezpieczna dla płodu. Mam dziś i tak wizyte u endokrynolog, bo nie wiem czy moge łykać witaminy z jodem czy nie itd. Bardzo mi przykro z powodu negatywnych bet :(

Kurcia i co ci lekarz przepisał?

Dostalam cipronex. Badanie i posiew tez przed wzieciem antybiotyku.
Mam nadzieje ze pomoze bo normalnie juz mnie wkurza to pieczenie i bol.

Śmiać mi się zachciało od tych Twoich oczu w trakcie szukania cienia na teście.... to przyznam się do swojej naiwności i głupoty [emoji14] przez 5 lat starań itp to pewnie wydalam kupę kasy na testy a i pewnie od tego ślepa się zrobiłam :D potrafiłam brać test wychodzić z nim na dwór ( bo tam jaśniej):D albo latarka świecić na test bo przecież druga kreska musi być tylko mało widoczna :rofl::D

Ja nieraz to i test rozbieralam z tych plastikow, bo na samym tym paseczku ze srodka lepiej widac cienie cienia cienia;)

Kurczaczku ja robilam allo i cytokiny

Ok :) to tez zrobie oba.

dziewczyny dzwonili z wynikami..... rycze i sie trzese.. kariotyp poprawny !!!!! zdrowy chlopak pod sercem !!!!! dzis omieniny mojego ojca.... zmarl 6 lat temu.... wodocznie sie wstawil za wnukiem

Gratuluje!!!! Piekna wiadomosc!!!

U mnie beta ujemna
Powodzenia zycze wszystkim
To byl moj ostatni mrozaczek ale niestety nie zostal ze mna...
Koniec mojej walki z in vitro. Spedzilam z nia 8 lat...

8dpt to mega wczesnie. Wierze ze idzie w górę!

Dziewczyny wczoraj Tsh poniżej normy dla nieciężarnych - 0,26, a norma od 0,27 ( dla ciężarnych od 0,1 podobno) po 24 godzinach też w alabie Tsh 0,88. Cieszę się, że nie spada, ale jakie wahania ja mam. Czekam jeszcze na ft3 i ft4 i zrobiłam przeciwciała TRAB, da to odpowiedź czy autoimmunologiczna nadczynność wraca, oby nie bo jest niebezpieczna dla płodu. Mam dziś i tak wizyte u endokrynolog, bo nie wiem czy moge łykać witaminy z jodem czy nie itd. Bardzo mi przykro z powodu negatywnych bet :(
Kochana tsh sie bardzo waha. Zalezy od wielu czynnikow chocby od tego ile soli zjesz dzien wczesniej...
Ja jednego dnia mialam 0.8, a dwa dni pozniej 2.4 i endokrynolog mowila ze to normalne.

ciekawostka :D
w niedziele bylam u znajomych na kawce. Dziewczyna robi na stacji paliw- spolka skarbu panstwa.... i dostaja wytyczne ktore gazety pro PISowskie maja byc ustawione na pierwszym planie tak zeby bylo widac cala okładkę a te gazety " nieodpowiednie" maja ukladac na zakładki tak zeby malo bylo widac.... i niech mi ktos powie ze to "normalne" czasy....
Ciekawostka.
Kumpel kierownik banku (domyślcie się jakiego) na jednej z konferencji w których brali udział wszyscy pracownicy, usłyszał że mają nakaz głosowania na p S [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Potop szwedzki się skończył dopiero co, ale okresu nie było jeszcze pierwszego. Ale ciało zewnętrzne wróciło do normy - już nie jestem tak napuchnięta jak po tych hormonach. ;) zobaczymy co w środku - ja mam PcO wiec okres przychodzi zawsze jak mu wygodniej. Pod koniec maja mam wizytę żeby sprawdzić, jak to wszystko wygląda, cyto zrobić i takie tam.
Bo ten potop szwedzki byl twoim okresem, nastepny za 4-6 tygodni.Tez czekam ;)

reklama
Dostalam cipronex. Badanie i posiew tez przed wzieciem antybiotyku.
Mam nadzieje ze pomoze bo normalnie juz mnie wkurza to pieczenie i bol.

Ja nieraz to i test rozbieralam z tych plastikow, bo na samym tym paseczku ze srodka lepiej widac cienie cienia cienia;)

Ok :) to tez zrobie oba.

Gratuluje!!!! Piekna wiadomosc!!!

8dpt to mega wczesnie. Wierze ze idzie w górę!
Myślałam że tylko ja mam tak niepokolei w głowie że rozbieralam testy ciążowe na czynniki pierwsze [emoji23]

Do góry