Nie poddawaj sie i jeszcze sprawdz za dwa dni... koniecznie .8 dpt 3 dniowych zarodków.
reklama
Malaja32
Zaangażowana w BB
Dziewczyny wczoraj Tsh poniżej normy dla nieciężarnych - 0,26, a norma od 0,27 ( dla ciężarnych od 0,1 podobno) po 24 godzinach też w alabie Tsh 0,88. Cieszę się, że nie spada, ale jakie wahania ja mam. Czekam jeszcze na ft3 i ft4 i zrobiłam przeciwciała TRAB, da to odpowiedź czy autoimmunologiczna nadczynność wraca, oby nie bo jest niebezpieczna dla płodu. Mam dziś i tak wizyte u endokrynolog, bo nie wiem czy moge łykać witaminy z jodem czy nie itd. Bardzo mi przykro z powodu negatywnych bet
Kurcia i co ci lekarz przepisał?
Dostalam cipronex. Badanie i posiew tez przed wzieciem antybiotyku.
Mam nadzieje ze pomoze bo normalnie juz mnie wkurza to pieczenie i bol.
Śmiać mi się zachciało od tych Twoich oczu w trakcie szukania cienia na teście.... to przyznam się do swojej naiwności i głupoty [emoji14] przez 5 lat starań itp to pewnie wydalam kupę kasy na testy a i pewnie od tego ślepa się zrobiłam potrafiłam brać test wychodzić z nim na dwór ( bo tam jaśniej) albo latarka świecić na test bo przecież druga kreska musi być tylko mało widoczna
Ja nieraz to i test rozbieralam z tych plastikow, bo na samym tym paseczku ze srodka lepiej widac cienie cienia cienia
Kurczaczku ja robilam allo i cytokiny
Ok to tez zrobie oba.
dziewczyny dzwonili z wynikami..... rycze i sie trzese.. kariotyp poprawny !!!!! zdrowy chlopak pod sercem !!!!! dzis omieniny mojego ojca.... zmarl 6 lat temu.... wodocznie sie wstawil za wnukiem
Gratuluje!!!! Piekna wiadomosc!!!
U mnie beta ujemna
Powodzenia zycze wszystkim
To byl moj ostatni mrozaczek ale niestety nie zostal ze mna...
Koniec mojej walki z in vitro. Spedzilam z nia 8 lat...
Beta 1,09.
8dpt to mega wczesnie. Wierze ze idzie w górę!
Hooope86
Fanka BB :)
Uwielbiam Twoje poczucie humoru [emoji28] [emoji779]Nie mam, zamrażalka pusta.
Kochana tsh sie bardzo waha. Zalezy od wielu czynnikow chocby od tego ile soli zjesz dzien wczesniej...Dziewczyny wczoraj Tsh poniżej normy dla nieciężarnych - 0,26, a norma od 0,27 ( dla ciężarnych od 0,1 podobno) po 24 godzinach też w alabie Tsh 0,88. Cieszę się, że nie spada, ale jakie wahania ja mam. Czekam jeszcze na ft3 i ft4 i zrobiłam przeciwciała TRAB, da to odpowiedź czy autoimmunologiczna nadczynność wraca, oby nie bo jest niebezpieczna dla płodu. Mam dziś i tak wizyte u endokrynolog, bo nie wiem czy moge łykać witaminy z jodem czy nie itd. Bardzo mi przykro z powodu negatywnych bet
Ja jednego dnia mialam 0.8, a dwa dni pozniej 2.4 i endokrynolog mowila ze to normalne.
Hooope86
Ciekawostka.ciekawostka
w niedziele bylam u znajomych na kawce. Dziewczyna robi na stacji paliw- spolka skarbu panstwa.... i dostaja wytyczne ktore gazety pro PISowskie maja byc ustawione na pierwszym planie tak zeby bylo widac cala okładkę a te gazety " nieodpowiednie" maja ukladac na zakładki tak zeby malo bylo widac.... i niech mi ktos powie ze to "normalne" czasy....
Kumpel kierownik banku (domyślcie się jakiego) na jednej z konferencji w których brali udział wszyscy pracownicy, usłyszał że mają nakaz głosowania na p S [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]
annemarie
Bo ten potop szwedzki byl twoim okresem, nastepny za 4-6 tygodni.Tez czekamPotop szwedzki się skończył dopiero co, ale okresu nie było jeszcze pierwszego. Ale ciało zewnętrzne wróciło do normy - już nie jestem tak napuchnięta jak po tych hormonach. zobaczymy co w środku - ja mam PcO wiec okres przychodzi zawsze jak mu wygodniej. Pod koniec maja mam wizytę żeby sprawdzić, jak to wszystko wygląda, cyto zrobić i takie tam.
annemarie
Piekne wiadomoscidziewczyny dzwonili z wynikami..... rycze i sie trzese.. kariotyp poprawny !!!!! zdrowy chlopak pod sercem !!!!! dzis omieniny mojego ojca.... zmarl 6 lat temu.... wodocznie sie wstawil za wnukiem
Biedroneczka83
Bo ten potop szwedzki byl twoim okresem, nastepny za 4-6 tygodni.Tez czekam
U mnie to i za 8 może być i za 3, przy PCO robi co chce taki wolny duch zobaczymy
reklama
anetka303
Myślałam że tylko ja mam tak niepokolei w głowie że rozbieralam testy ciążowe na czynniki pierwsze [emoji23]Dostalam cipronex. Badanie i posiew tez przed wzieciem antybiotyku.
Mam nadzieje ze pomoze bo normalnie juz mnie wkurza to pieczenie i bol.
Ja nieraz to i test rozbieralam z tych plastikow, bo na samym tym paseczku ze srodka lepiej widac cienie cienia cienia
Ok to tez zrobie oba.
Gratuluje!!!! Piekna wiadomosc!!!
8dpt to mega wczesnie. Wierze ze idzie w górę!
Podziel się: