izabella87
Fanka BB :)
Beta 1,09.
Kurde dlatego ja czekam jak lekarz przykazał te 12 dni, ale wierze ze pójdzie u Ciebie do góry !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 1,09.
TulęU mnie beta ujemna
Powodzenia zycze wszystkim
To byl moj ostatni mrozaczek ale niestety nie zostal ze mna...
Koniec mojej walki z in vitro. Spedzilam z nia 8 lat...
Ah ten ciechocinek❤Ktoś tu chyba nas podczytuje
Maj to miesiąc miłość.... Hmy? Nie wydaje Wam się ten tekst znajomy ? Zobacz załącznik 854724
Albo już spada. Zrobię jeszcze raz w czwartek ale jak znowu mnie czeka historia z betą jak po pierwszym transferze, to trafię do zakładu zamkniętego chyba.Kurza twarz!!!!! to mega dziwne!!!! ;/
Albo dopiero zaczyna rosnąć...
Tego sie nie dowiem przy pierwszej procedurze zrezygnowałam z fajek chyba 2miesiace przed i zadne mrozaki mi nie zostaly.. nawet ten którego mi podali.. przy tej palilam normalnie i tez nic nie zostało tylko moja córcia która rośnie w brzuszku znam dziewczyny ktore nie palily nigdy i tez bez mrozakow zostaja dlatego nie powiazuje tych sytuacji ze soba. taki moj urok raczejI jakościowo jajca nie były gorsze?;-)
Jeszcze się nie smuć. To był transfer na świeżo? Brałaś pregnyl albo ovitrell? Powtórz jutro8 dpt 3 dniowych zarodków.
Rozumiem. Ja pewnie zapale jak się nie uda;-)Tego sie nie dowiem przy pierwszej procedurze zrezygnowałam z fajek chyba 2miesiace przed i zadne mrozaki mi nie zostaly.. nawet ten którego mi podali.. przy tej palilam normalnie i tez nic nie zostało tylko moja córcia która rośnie w brzuszku znam dziewczyny ktore nie palily nigdy i tez bez mrozakow zostaja dlatego nie powiazuje tych sytuacji ze soba. taki moj urok raczej
Kuźwa mam nadzieję że dopiero się rozkręca ta betaBeta 1,09.
To były 2 mrożaki. Nie brałam tych leków.Jeszcze się nie smuć. To był transfer na świeżo? Brałaś pregnyl albo ovitrell? Powtórz jutro