reklama
niuska1985
Zaciekawiona BB
Jejku Adus Kochana,a ja tam mocno wierzylam,ze Ci sie uda:-(.nie znam sie za bardzo na tych betach, bo w sumie zawsze ponizej 2 mialam.ale skoro wiele lekarzy proponuje robic najwczesniej w 11dpt to moze jeszcze nie wszystko stracone.nie poddawaj sie
kamilka253
Zaciekawiona BB
Adus nie poddawaj sie to dopiero 6 dpt jeszcze wszystko przed tobą nie pozwól żeby teraz dopadly cię czarne myśli musisz myśleć pozytywnie stres to zły pomocnik jeszcze jest wcześnie powtorz bete za kilka dni przytulam mocno xxxxxxx
Molla
Fanka BB :)
Aduś i przede wszystkim nie myśl i się nie obwiniaj, że coś nie tak. Z twojej bety wynika, że doszło do implantacji, a to już dobry znak, jak ma być dobrze, to będzie, a jeśli okaże się biochemiczna, tzn., że zarodeczek i tak nie miał szans, wiem, że in vitro nie daje pewności na prawidłowo chromosonalne zarodeczki- te z wadami genetycznymi, a z takich i tak ciąży by nie było, a jeśli nawet tak...to nie daj Panie Boże.
Miejmy nadzieję, że będzie dobrze i jeśli beta skoczy w górę-a powinna, jeśli z zarodeczkiem wszystko ok., bo przyjęłaś bez problemu, a jeżeli :-(to NIE TWOJA WINA!!!!
Miejmy nadzieję, że będzie dobrze i jeśli beta skoczy w górę-a powinna, jeśli z zarodeczkiem wszystko ok., bo przyjęłaś bez problemu, a jeżeli :-(to NIE TWOJA WINA!!!!
Molla
Zresztą na Gamecie każą dopiero po 2 tygodniach testować, pewno dlatego by nie było rozczarowań i stresu z tym związanego. Wcześniej może wyjść test nie za wesoło gdy jest dobrze, lub odwrotnie, najpierw coś pokazać, potem nie i STRASZNE ROZCZAROWANIE w związku z tym:-(- a takiej ciąży i tak nic by nie było
Molla
Tak, że ADUŚ głowa do góry. Jak to dziewczyny tu piszą-Poczekaj, może nic straconego. Nie załamuj się naprzód, bo to nie jest zdrowe, nie pomożesz sobie, a jedynie zaszkodzisz, a może nie tylko sobie....może będzie dobrze i ten stres w twoim stanie nie jest wskazany
a słuchaj mnie ja już jak to się mówi "stara rurka";-) jestem, przeżyłam trochę, wyleżałam się po szpitalach z różnymi dziewczynami, przypadków setki, i wiem jak jest w życiu, nie z książek, nie wykute jak być powinno, bo tak jest napisane, tylko z własnego doświadczenia
Trzym się MOCNO!!!!![Oczko :blink: :blink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/blink1tu.gif)
a słuchaj mnie ja już jak to się mówi "stara rurka";-) jestem, przeżyłam trochę, wyleżałam się po szpitalach z różnymi dziewczynami, przypadków setki, i wiem jak jest w życiu, nie z książek, nie wykute jak być powinno, bo tak jest napisane, tylko z własnego doświadczenia
Trzym się MOCNO!!!!
![Oczko :blink: :blink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/blink1tu.gif)
Ostatnia edycja:
lawendowy_sen
Aduś,[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] Kochana, jestem z Tobą wirtualnie, duchowo , sercowo i myślowo. Buziaki i trzymam mocno kciuki!!! Nie trać nadziei, bo tracić nie wolno.[/FONT]
retiolandia
Kamilka dziękuję za odpowiedź, ale i tak pewnie nie będzie co testować. Trzymajcie się wszystkie. Ja odpadam.
kamilka253
Zaciekawiona BB
retiolandia czemu tak mowisz odrazu ze nie bedzie co nie mozesz z gory sie poddawac to najgorsze co mozesz zrobic to forum jest po to aby podtrzymac na duchu i wspierac w trudnych chwilach ;-)
reklama
Hera ja miałam takie badania:
kariotyp(350) - oboje. wymaz chlamydia ,mycoplazma , ureoplazma , cytologia,posiew z szyjki macicy , hiv(35zł) , hcv(30) ,HBS (17zł), VDRL(9zł), , AMH(180zł) , FSH (20zł , morfologia , z na FFZ zrobiłam tylko posiew i cytologię , łącznie wszystkie badania kosztowały nas około 1200 zł , nie licze bet i hormonów w czasie i po stymulacji
kariotyp(350) - oboje. wymaz chlamydia ,mycoplazma , ureoplazma , cytologia,posiew z szyjki macicy , hiv(35zł) , hcv(30) ,HBS (17zł), VDRL(9zł), , AMH(180zł) , FSH (20zł , morfologia , z na FFZ zrobiłam tylko posiew i cytologię , łącznie wszystkie badania kosztowały nas około 1200 zł , nie licze bet i hormonów w czasie i po stymulacji
Podziel się: