reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@retiolandia pozdrawiam cię serdecznie i trzymam kciuki za pozytywny wynik

Ja miałam transfer z 5 dniowych blastocyst 24/9 i słyszałam ze one zagniezdzaja sie 1/2 dni od transferu miałam robić test dopiero dziś ale zrobiłam w środę wieczorem 3 /10 i wyszły 2 kredeczki w czwartek wczoraj rano powtorzylam i znów są 2 więc myśle ze tak 8 dpt już można testować

Powodzenia pozdrawiam wszystkie i mocno przytulam :) xx

reklama
Sluchajcie ja badania prenatalne bede miala na NFZ, warunkiem jest to ze ciaza wysokiego ryzyka i jestem po poronieniu. To fakt, kosztuja bardzo duzo, ale wypytajcie, moze i Wam przysluguja. Ja bede miec usg i test PAPPA z tego, co wiem.

Aisha no szybciutko jeszcze w szoku jestem tym bardziej ze jak robiłam test to mówię eee tam z wieczornego siku jeszcze tak wcześnie to nic nie będzie ale nie mogłam już wytrzymać a tu proszę niespodzianka :)

Hera, mogę Ci poradzić, jak zminimalizować koszty badań potrzebnych przed IVF. Ponieważ nie każde badanie można zrobić na NFZ i nie każdy lekarz jest chętny do wystawiania skierowań np na hormony. Proponuję wykupienie prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego. Koszt miesięczny to około 100-150 zł, zależy od jakiego ubezpieczyciela wykupuje się taki pakiet. W takim pakiecie jest nieograniczony dostęp do lekarzy specjalistów, wszelakie badania i wiele innych bonusów. Np Invicta ma podpisana umowę z Allianzem i Medicą Polska, czyli nie tylko badania ale również wizyty nic nie kosztują.

dziewczyny ja nie chce juz życ!!!! 6dpt beta 5.7 :(((( powinna być dwucyfrowa...brak mi już sił. Pozatym progesteron spadłdo 24 a estradiol do 616 :(((((((((((

reklama
Aduś.Tak mi przykro. Tak wierzyłam, że Ci się uda. Ale nie rozpaczaj jeszcze do końca. Poczekaj z 2 dni. Masz betę powyżej 5. Kiedy czytałam, że gdy implantuje się więcej niż jeden zarodek i jeden z nich "umiera" może być 1, 2 dniowy spadek beta hcg, co nie ma znaczenia w rokowaniu ciąży z zarodka, który przeżył
Zresztą to dopiero 6dpt, wiem że w terminie miesiączki powinien być dwucyfrowy wynik, a po drugie znam osoby, co z niskiej bety miały zdrowe dzieciaczki

Ostatnia edycja:
Do góry