jak co myslimy rob bete i czekamy na szkraba gratulacjeDziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Prawidłowo Asieńko! Każdemu wolne się należyHahaha no wolne, wolne nastepne wolne za tydzien w czwartek na szczepienie jak sie tyra w niedziele to sie w tygodniu nalezy banana wylozyc!
Korzystaj z naturalnej wit D
Asiu co brałaś do pierwszej stymulacji i jakie dawki?
Never give up
Ja chyba zawszeJa to samo nieraz robilam
Nawet jak wyszedł pozytywny przy cb to wyjmowałam go kilka dni z rzędu z kosza bo nie mogłam uwierzyć w to co widzę
Justin87
Dzięki Dziewczyny, myślałam, że tylko ja tak robię. A tu widzę, że to zbiorowe szaleństwo.Ja chyba zawsze [emoji14]
Nawet jak wyszedł pozytywny przy cb to wyjmowałam go kilka dni z rzędu z kosza bo nie mogłam uwierzyć w to co widzę
dżoasia
Tej naturalnej witaminki to cos dzisiaj u mnie brakuje, ale moze pozniej sie jeszcze rozpogodzi.Prawidłowo Asieńko! Każdemu wolne się należy
Korzystaj z naturalnej wit D
Asiu co brałaś do pierwszej stymulacji i jakie dawki?
Ja mialam mensinorm 150 i ovaleap 100, potem 125. Ciekawe co teraz bede miec a ty co mialas i jakie byly efekty?
Blondasek85
Do trzech procedur sa refundowane i nie trzeba sie upominac
Ale dla każdego są do 3 procedur refundowane czy są jakieś ograniczenia?
Ale dla każdego są do 3 procedur refundowane czy są jakieś ograniczenia?
Jest granica wieku (40 albo 42 lata) i minimalna wartość AMH (choć niedawno dziewczyny pisały, że zamiennie może być maksymalna wartość tsh).
Maryanka
Właśnie przeczytałam Twojego posta juuupii trzymam kciuki kochana za wysoką betęCześć Dziewczyny, w nocy się przebudziłam (myślałam, że jest 4 a była 1) i stwierdziłam, że skoro jest 4 to mogę zrobić test i wyszedł cień cienia drugiej kreski. Nie mogłam zasnąć dwie godziny bijąc się z myślami i nie chcąc zbytnio cieszyć. Jadę na betę. Proszę trzymajcie kciuki, żeby to była prawda, że się udało. Nie przeżyję jeśli znowu to porażka. Tak strasznie się boję.
Koniczyna82
Biedroneczka a co ty porabiasz?Oprócz ginekologa okulista Wam potrzebny
reklama
Maryanka
Też taką miałam jaśniutką przy trzy dniowym zarodku i już 16 tydzieńA tak wygląda ta kreska. Naprawdę cień cienia. Zobacz załącznik 854577
Podziel się: