reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Anita nie stresuj sie zaczynaja dopiero rosnac u mnie pierwsza kontrola byla w 8 dniu a i tak malo co bylo widac, wysokie masz dawki lekow do stymulacji?

reklama
No 7 dzień cyklu a 6 dzień stymulacji. Największe pęcherze mam trzy 8 mm, reszta jak doktor określiła malizny..podawany miałam Menopur a teraz jeszcze gonal, ale ciekawa byłam jakiej wielkości powinny być.
Spokojnie, czasem trzeba dluzej sie postymulowac. Nie ma co sie stresowac bo to wplywa na jajca ;) moja stymulacja trwala 12dni i tez mialam w miedzyczasie troche wiekszane dawki.

Anita nie stresuj sie zaczynaja dopiero rosnac u mnie pierwsza kontrola byla w 8 dniu a i tak malo co bylo widac, wysokie masz dawki lekow do stymulacji?
Wiesz co ja się na tym nie znam, a nic nie moglam dopytać, bo nie ma mojej doktor a ta która wczoraj mnie przyjmowała, nie była zbyt rozmowna, więc nic nie wiem. Menopur 112,5jm, i teraz gonal 50mj.

Spokojnie, czasem trzeba dluzej sie postymulowac. Nie ma co sie stresowac bo to wplywa na jajca ;) moja stymulacja trwala 12dni i tez mialam w miedzyczasie troche wiekszane dawki.
Okej:pnie stresuje się tylko poprostu nic nie wiem. Nic od tej Pani Doktor nie mogłam wyciągnąć ;-)czyli to nie jest źle?to dobrze!:-)

No 7 dzień cyklu a 6 dzień stymulacji. Największe pęcherze mam trzy 8 mm, reszta jak doktor określiła malizny..podawany miałam Menopur a teraz jeszcze gonal, ale ciekawa byłam jakiej wielkości powinny być.
U mnie też długo rosły,nic się nie martw.Urosną,tylko symulację trzeba pociągnąć trochę dłużej

To tu sie pytaj o wszystko❤️Dawek konskich nie masz , mozliwe ze ci je zwiekszy, chociaz logicznie zaczyna sie z duzych i schodzi na male. Pierwsza stymulacja to jak z ktolikiem doswiadczalnym, czekaja jak reagujesz na leki. Glowa do gory i uszy tez;)

reklama
Do góry