reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Spokojnie, czasem trzeba dluzej sie postymulowac. Nie ma co sie stresowac bo to wplywa na jajca moja stymulacja trwala 12dni i tez mialam w miedzyczasie troche wiekszane dawki.No 7 dzień cyklu a 6 dzień stymulacji. Największe pęcherze mam trzy 8 mm, reszta jak doktor określiła malizny..podawany miałam Menopur a teraz jeszcze gonal, ale ciekawa byłam jakiej wielkości powinny być.
Wiesz co ja się na tym nie znam, a nic nie moglam dopytać, bo nie ma mojej doktor a ta która wczoraj mnie przyjmowała, nie była zbyt rozmowna, więc nic nie wiem. Menopur 112,5jm, i teraz gonal 50mj.Anita nie stresuj sie zaczynaja dopiero rosnac u mnie pierwsza kontrola byla w 8 dniu a i tak malo co bylo widac, wysokie masz dawki lekow do stymulacji?
Okejnie stresuje się tylko poprostu nic nie wiem. Nic od tej Pani Doktor nie mogłam wyciągnąć ;-)czyli to nie jest źle?to dobrze!:-)Spokojnie, czasem trzeba dluzej sie postymulowac. Nie ma co sie stresowac bo to wplywa na jajca moja stymulacja trwala 12dni i tez mialam w miedzyczasie troche wiekszane dawki.
Netiaskitchen
U mnie też długo rosły,nic się nie martw.Urosną,tylko symulację trzeba pociągnąć trochę dłużejNo 7 dzień cyklu a 6 dzień stymulacji. Największe pęcherze mam trzy 8 mm, reszta jak doktor określiła malizny..podawany miałam Menopur a teraz jeszcze gonal, ale ciekawa byłam jakiej wielkości powinny być.
dżoasia
Kiedy masz kolejny podglad?Okejnie stresuje się tylko poprostu nic nie wiem. Nic od tej Pani Doktor nie mogłam wyciągnąć ;-)czyli to nie jest źle?to dobrze!:-)
Okej w takim razie już jestem doinformowana i wyluzowana;-)bardzo Wam dziękuję:-*U mnie też długo rosły,nic się nie martw.Urosną,tylko symulację trzeba pociągnąć trochę dłużej
W poniedziałek ale znowu nie u mojej Doktor, a kolejny w środę;-)Kiedy masz kolejny podglad?
annemarie
To tu sie pytaj o wszystkoDawek konskich nie masz , mozliwe ze ci je zwiekszy, chociaz logicznie zaczyna sie z duzych i schodzi na male. Pierwsza stymulacja to jak z ktolikiem doswiadczalnym, czekaja jak reagujesz na leki. Glowa do gory i uszy tez
reklama
dżoasia
No i cycuchyTo tu sie pytaj o wszystkoDawek konskich nie masz , mozliwe ze ci je zwiekszy, chociaz logicznie zaczyna sie z duzych i schodzi na male. Pierwsza stymulacja to jak z ktolikiem doswiadczalnym, czekaja jak reagujesz na leki. Glowa do gory i uszy tez
Podziel się: