misis188
Fanka BB :)
Nie wierze! To musi byc blad w labatorium!Beta 7dpt 45.5
9dpt 45.4
Progesteron 7dpt 36.9 9dpt 26.5
Estradiol 7dpt 1745 9dpt < 3000
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wierze! To musi byc blad w labatorium!Beta 7dpt 45.5
9dpt 45.4
Katowice, Czestochowa i Bielsko z tym.ze wszystkie zabiegi w Katowicachgdzie ten kurka ciechocinek, jak tam tak fajnie to i może ja tam chcę?
Ale 4 dni temu te sam labolatorium podalo dokladna wartoscmoże taką mają normę podawania wyników, wiele labów tak ma, że powyżej jakiejś wartości tak podaje... bo to niewiele wnosi przy standardowych badaniach, przy naszych pewnie więcej by wniosł wynik dokładny ech... martwię się tylko, co się stanie jak znów zobaczysz taki sam wynik, spokoju życzę, ja jak bym miała wątpliwości co do labu też bym poszła drugi raz.
Beta 7dpt 45.5
9dpt 45.4
tylko, że u @gosia321 jest podane <3000, czyli mniej niż...może taką mają normę podawania wyników, wiele labów tak ma, że powyżej jakiejś wartości tak podaje... bo to niewiele wnosi przy standardowych badaniach, przy naszych pewnie więcej by wniosł wynik dokładny ech... martwię się tylko, co się stanie jak znów zobaczysz taki sam wynik, spokoju życzę, ja jak bym miała wątpliwości co do labu też bym poszła drugi raz.
bo byłą poniżej wartości którą sobie uznają za graniczną wartość podawania dokładnych wynikówAle 4 dni temu te sam labolatorium podalo dokladna wartosc
Niiiiiieeeee ,kurcze to nie tak miało być czemu to wszystko musi być takie trudne???nawet nie wiem co napisać.... może rzeczywiście sprawdź w innym labo....Beta 7dpt 45.5
9dpt 45.4
ano rzeczywiście - bez sensu - to ja bym raczej do tego labu wróciła i złożyła reklamację - próbę krwi powinni przechwywać kilka godzintylko, że u @gosia321 jest podane <3000, czyli mniej niż...
Juz dzwonilam jak zaplace jeszcze raz to mi zrobiaano rzeczywiście - bez sensu - to ja bym raczej do tego labu wróciła i złożyła reklamację - próbę krwi powinni przechwywać kilka godzin