annemarie
Fanka BB :)
Ja piedo.....e to jest niestety immunologiaBeta 7dpt 45.5
9dpt 45.4
Progesteron 7dpt 36.9 9dpt 26.5
Estradiol 7dpt 1745 9dpt < 3000
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piedo.....e to jest niestety immunologiaBeta 7dpt 45.5
9dpt 45.4
DzieNetiaskitchen gratuluję pięknej bety
Się okaże,pewnie nie.To by było za piękne,żeby było możliwe :-) W sumie marzylismy o blizniakach,ale po pierwszej stracie dwóch blastek,zdecydowalismy się tylko na jedną,bo baliśmy się znowu dwie stracićWow podzielila sie ta blastka czy co?
Jeśli ma cie to uspokoić to jedź.Ja chyba mimo wszystko pojade jeszcze raz do innego labu bo nie podoba mi sie chociazby w jaki sposob zostal policzony estradiol 4 dni temu byl liczony dokladnie i bylo 3145 a dzis < 3000 to tak jakby sie komus kuzwa nie chcialo
już bliżej nie mogło być tam to ja nie zajdę...Katowice=Ciechocinek
może taką mają normę podawania wyników, wiele labów tak ma, że powyżej jakiejś wartości tak podaje... bo to niewiele wnosi przy standardowych badaniach, przy naszych pewnie więcej by wniosł wynik dokładny ech... martwię się tylko, co się stanie jak znów zobaczysz taki sam wynik, spokoju życzę, ja jak bym miała wątpliwości co do labu też bym poszła drugi raz.Ja chyba mimo wszystko pojade jeszcze raz do innego labu bo nie podoba mi sie chociazby w jaki sposob zostal policzony estradiol 4 dni temu byl liczony dokladnie i bylo 3145 a dzis < 3000 to tak jakby sie komus kuzwa nie chcialo
Jeszcze wszystko w gwiazdach stoi, tak czy siak Beta przepieknaDzie
Się okaże,pewnie nie.To by było za piękne,żeby było możliwe :-) W sumie marzylismy o blizniakach,ale po pierwszej stracie dwóch blastek,zdecydowalismy się tylko na jedną,bo baliśmy się znowu dwie stracić
Myślałam o Tobie. Mam nadzieje jeszcze. Trzymaj się!Beta 7dpt 45.5
9dpt 45.4