Na wizycie przed krio pyta się mnie czy mam jakieś pytania. No wieC ja przygotowana wygłaszam mowę, że jak to teraz na sztucznym cyklu, bez ciałka żółtego itp A on na to, zE on nie chce mieć żadnego ciałka żółtego i tyle mi wyjaśnił :-) :-) Ale, że na urlop się wybiera to mi opowiedział! Eh...zgadza się - nie zapytasz to się nie dowiesz! o chyba, że o tym ile doktor jechał wracając z mazur z majówki o! o tym to chcą gadać chętnie a resztę trzeba wyciągać
reklama
Gameta RzgówA gdzie się leczysz?
Never give up
Fanka BB :)
Asiu patrząc po bieli dzisiaj jaka znowu mnie porazila na teście obawiam się że jutro nie mam szans na jakikolwiek wynik dodatni ;-( ;(;( czyli wszystko zaczynać od poczatku...Mam nadzieje ze bedziesz plakac ze szczescia a upijesz sie radoscia :*
Malaja32
Zaangażowana w BB
Dziewczynki, na pewno nie trzeba niczego czuć gdy się udaje, ponoć to zależy od wrażliwości na hormon hcg, jedne z nas są bardziej, a inne mniej wrażliwe, z drugiej strony u tej samej kobiety ciąże mogą przebiegać inaczej. Czort wie od czego to tak naprawdę zależy, ale braku objawów nie intetpretowałabym jako niepowodzenia, zwłaszcza na etapie zagnieżdzania i zaraz po nim. Trzymam kciuki za zapuszczenie korzeni waszych fasolinek
Wiesz co miałam skierowanie na badania ale szczerze mówiąc nie pamiętam czy akurat na to:/mi jedynie powiedział że stopniowo musimy to odstawić bo w ciąży nie można niby za długo stosowac tego lekuA mierzył Ci lekarz estradiol po pozytywnej becie?
Never give up
Jak podczas swoich czterech transferów czułam tylko wtedy kiedy coś się faktycznie działo... W każdym innym przypadku brak jakichkolwiek objawów... I po transferach i 4 inseminacjach...
Teraz czasami coś mnie zakluje ale to minimalnie i bardziej obstawiam że to od leków niż objawy ciąży...
Więc tak jak dziewczyny mówią każda ma inaczej
Teraz czasami coś mnie zakluje ale to minimalnie i bardziej obstawiam że to od leków niż objawy ciąży...
Więc tak jak dziewczyny mówią każda ma inaczej
Malaja32
Zaangażowana w BB
Muszę pogadać ze swoim lekarzem o schodzeniu z estrofemu, póki co biore skoro kazał, bo może ja mam naprawdę wyjątkowo niewydolne ciałko żółte. A mam do was jeszcze jedno pytanie, inv w cyklu stymulowanym z ovitrellem i transferem świeżaka, to jest na cyklu naturalnym tak?Wiesz co miałam skierowanie na badania ale szczerze mówiąc nie pamiętam czy akurat na to:/mi jedynie powiedział że stopniowo musimy to odstawić bo w ciąży nie można niby za długo stosowac tego leku
Gratulacje;-);-);-);-)Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Progesteron 36.9
Estradiol 1778
Beta 45.5 ❤❤❤❤
reklama
Never give up
A nie mówiłam!!!!!! Gosia cudownie to jest Twój czas ❤❤❤❤❤Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Progesteron 36.9
Estradiol 1778
Beta 45.5 ❤❤❤❤
Podziel się: