reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to mozesz byc spokojna, nic nie przegapilas. Prg jeszcze nie ruszył. Wszystko idealnie, moj lekarz by kazal powtorzyc w badanie w 48h od wyniku. Pewnie kazal by sam prg juz zrobic. Tzn 48 od ostatniego pobrania nie od teraz. I tak zeby byl wynik na jutro, dopytala bym zeby sie nie spoznic. I pewnie by mnie chcial zobaczyc tego dnia. Mysle ze jutro bedziesz miec owulacje
Napisałam Ci wiadomość na priv. :)

reklama
Dziewczynki Pani dr mi dzis napisala zeby zrobic histeroskopie przed kolejnym podejsciem. Czy myslicie ze to dobry pomysl czy lepiej po leczeniu immunosupresyjnym podejsc jeszczcze do jednego transferu, bo moze akurat tamten zarodek sie nie rozwijal i dlatego beta byla zerowa... Widziecie nawet dr sie zastanawia ze cos musi byc nie tak ze mna ze dalej beta ujemna. Napisze jeszcze do Pasnika co on o tym mysli, ale chcialam zebyscie mi doradzily. Ile w ogole ten zabieg kosztuje ?
na twoim miejscu zrobiłabym histeroskopię, robiłam w novm koszt około 2500zł, ale można zrobić na nfz i wtedy bezpłatnie. To są delikatne sprawy i idź tylko do dobrego lekarza. Ten lekarz kt robi w novun dr Doniec jest sławą w polsce i z tego co wiem robi hist. Na nfz w szpitalu koło Warszawy, nie ma podobno dl terminow

Kuźwa niezły monolog już mi wyszedł :p
Aniu Mario bardzo mi przykro, wiedziałam już od kilku dni o Tobie od jednej kobitki stąd. Masarka :( Ja nie wiem dlaczego tak dostajesz po dupie i pysku... Ale w końcu się musi udać, no kurka nie ma innej opcji! I wtedy chyba wylądujesz w księdze guinnessa :D Z happy endem oczywiście! :*
@dżoasia Asiu , spokojnie nie byłaś sama - czytalam Twój monolog miedzy robieniem pasztetu z soczewicy , a kremem z ciecierzycy - ihaihaihaihaaa

Ciekawe rzeczy. Ale teraz to juz chyba niewiele zdarze zdzialac. Czyli na transfer moje endometrium powinno miec ok.15 mm?
Kurczę żre prawie wszystkie apteczne tabsy - poza witaminą E i acardem - lece do apteki po robocie :errr: jedna luub dwie kapsułki wiecej nie zaszkodzi:rofl: i tak połykanie ich to u mnie cyrk na kółkach :oo2:

reklama
Do góry