reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zobaczysz ze to zleci. Potem po szczepieniach jeszcze cytokiny bedziesz musiala zbadac bo chyba to bylo u Ciebie podstawa do szczepien z tego.co kojarzę i to.sie chyba 3 tygodnie po ostatnim szczepieniu robi. Ja ostatnim szczepieniu Cie poinforumja o tym.
kutfa, przecież na ten wynik zaś się czeka 3 tygodnie, blee

reklama
Paulina, ja myślę że u ciebie heparyna to podstawa, musi być. Nawet jak ci te badania wyjdą ok. Do tego może coś być popitolone w immunologii tak jak np u mnie i Paśnik twierdzi, że mam słabą odpowiedź organizmu na ciążę, stąd zlecił szczepienia. Powiem ci tak - zrób te badania, które ci wysłałam (zlecone przez Paśnika). Umów się na wizytę w takim terminie, żebyś była już po becie. Jak się uda to oddasz komuś termin - tu dziewczyny często potrzebują wcześniejszych terminów. A jeśli się znów nie uda to pojedziesz do niego juz z gotowymi badaniami i szybko zaczniesz działać. Jak były u Ciebie cb to raczej na bank Paśnik zleci ci te badania co mi. Do tego zrób ana1 i ana2 i te mutacje z krzepliwości V-Leiden i mutację genu protrombiny. Będziesz mieć komplet.
Napisał mi SMS że mam jeszcze zrobić kariotypy czy którąś się z was orientuje czy to się w konkretnym dniu cyklu robi i czy można to na fundusz zrobić ile kosztuje

Dziewczyny którąś mi tu pisała że można wziąć skierowanie od rodzinnego do jakieś kliniki genetycznej na badania genetyczne i je zrobić na fundusz czy odezwie się ta która mi to pisała

Napisał mi SMS że mam jeszcze zrobić kariotypy czy którąś się z was orientuje czy to się w konkretnym dniu cyklu robi i czy można to na fundusz zrobić ile kosztuje
Z tego co pamiętam dzień cyklu nie grał roli, na wyniki czekałam prawie 7 tygodni. Cena badania we Wrocławiu w Invimed to 390 zł od osoby . A czy na NFZ robią to tego nie wiem. ;)

reklama
Dziewczyny którąś mi tu pisała że można wziąć skierowanie od rodzinnego do jakieś kliniki genetycznej na badania genetyczne i je zrobić na fundusz czy odezwie się ta która mi to pisała
Nie ja. Ja mialam skierowanie na Nfz na kariotypy bo mielismy wskazanie. Idz do rodzinnego i sprobuj uzyskac do poradni genetycznej. Bo prywatnie to pare stowek jest jednak no i czas oczekiwania tez jest jakos 3-4 tygodnie jak i nie dluzej. dzien cyklu nie ma znaczenia i po posilku jak najbardziej

Do góry