Never give up
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On do mnie tez kilka razy dzwonil ale ja jego.nr tel nie mam. Najlepiej zadzwon do rejestracji i zapytaj, moze do Ciebie oddzwoni albo one Ci powiedza. Mozesz tez maila wyslac tylko niekoniecznie od razu Ci odpisze ale ja bym pierwsze zadzwonila tamWitajcie kochane . Byłam wczoraj pierwszy raz u Pasnika . Moje wrażenie facet normalny spokojny . Odpowiedziałam mu całą historię i zlecił Ana i ... ajj zapomniałam Apa? Jest coś takiego ? Pobrali mi krew od razu bo dc nie ma znaczenia . A między 18 a 22 dc mam zrobić test IMK tylko zrobię już tu na miejscu . Ogólnie stwierdził że trzeba sprawdzić immunologie i wdrożyć leczenie ale bez wyników nic więcej powiedzieć nie może . Ja się nie znam na tych sprawach ...to zawiły temat. Ze organizm może odrzucać zarodek traktować jako ciało obce itd . Zobaczymy jak wyniki . Tylko dziwi mnie że zlecił mi tylko 3 badania mam pytanie test IMK kazał zrobić między 18 a 22 dc tylko że 18 dc już wyjeżdżam i nie będzie mnie Pl czy mogę zrobić 17 dc? Ehh jeśli ktoś ma tel do Pasnika @dzoasia ? Bardzo proszę o podanie zadzwonię i zapytam
Tak zrobię ☺ pozostaje narazie cierpliwie czekać na wynik i aby był taki co wykryje powód braku ciąży i da się to ładnie " naprawić poskładać" żeby dobrze już działo lekarz powiedział że leczenie trwa z reguły 2 m-ce i że może się tak zdarzyć że naturalnie się uda były takie przypadki. Ale idę do mojego gin z Invimed bo chce się że mną spotkać i pogadać co dalej robimy...tylko boję się że nie będzie chciał współpracować z zaleceniami od Pasnika bo to jest istotne bardzo do powodzenia procedury. Ale ...najważniejsze mówił Pasnik żeby dac organizmowi odpocząć od stymulacji nie spieszyć się z kolejna procedura . Czasem pośpiech nie jest wskazany .On do mnie tez kilka razy dzwonil ale ja jego.nr tel nie mam. Najlepiej zadzwon do rejestracji i zapytaj, moze do Ciebie oddzwoni albo one Ci powiedza. Mozesz tez maila wyslac tylko niekoniecznie od razu Ci odpisze ale ja bym pierwsze zadzwonila tam
Bedziesz miec kartke z jego zaleceniami wiec nie moga tego podwazyc. Zalezy jakie bedziesz miec wdrozone leczenie. Moze wystarczy sam intralipid i w tedy przyjmujesz go w okresie w ktorym jestes przygorowywana do transferu. Najgorsza opcja sa szczepienia jesli chodzi o czas ale zaufaj mu. I ja tez uwazam ze dobrze zeby organizm odpoczal od stymulacji i miedzy kazda kolejna mialam min 3 miesiace przerwy. Ale takie tez byly zalecenia lekarzy a poza tym mimo ze czlowiek chce od razu dzialac po porazce to ta przerwa jednak duzo daje a nastawienie przy in vitro jest bardzo ważne.Tak zrobię ☺ pozostaje narazie cierpliwie czekać na wynik i aby był taki co wykryje powód braku ciąży i da się to ładnie " naprawić poskładać" żeby dobrze już działo lekarz powiedział że leczenie trwa z reguły 2 m-ce i że może się tak zdarzyć że naturalnie się uda były takie przypadki. Ale idę do mojego gin z Invimed bo chce się że mną spotkać i pogadać co dalej robimy...tylko boję się że nie będzie chciał współpracować z zaleceniami od Pasnika bo to jest istotne bardzo do powodzenia procedury. Ale ...najważniejsze mówił Pasnik żeby dac organizmowi odpocząć od stymulacji nie spieszyć się z kolejna procedura . Czasem pośpiech nie jest wskazany .
Haha to ledwie kilkanaście km ode mnie. Daj znać jak będziesz to napijemy się kawy [emoji3]Link do: Lawendowe Muzeum Żywe
Mi sie to marzy moze w przyszlym roku zrobie tam wypad.
Za rok kochanaHaha to ledwie kilkanaście km ode mnie. Daj znać jak będziesz to napijemy się kawy [emoji3]
Mam 34 lata będę grzecznie słuchała zaleceń lekarza. Wierzę że tu gdzieś tkwi przyczyna niepowodzeń . U nas jest też problem że mamy zawsze biedne te zarodki są w 3 dobie 8 i 7 i 6 ale oznaczone B . I żadne nie przetrwały do 5 doby to coś jest nie tak ufam że teraz będzie już tylko lepiej. Czyli @misis188 Tobie udali się po leczeniu immunologii? W czym tkwil problem ? Ja chce żeby wyszło coś nie tak bo bynajmniej wiem gdzie leży przyczyna i jak ja leczyć.@Koko8 a jeszcze jak.u Was wszystko jest ok to moze faktycznie zaskoczyc naturals po naprawieniu immunologii..ja u doc P bylam 3 razy, 2 razy szczepienia i raz wizyta i uwierz mi.duzo dziewczyn bylo na doszczepienia po ciazy nie z in vitro. Ja bym.dokladnie suchala zalecen P i jak bedziecie wiedziec co na rzeczy to mozna probowac naturalnie no chyba ze koniecznie chcecir in vitro. Ja nie wiem ile masz lat ale widze ze masz za soba już 5 procedur czyli tyle co ja. Jesli mialabym zielone swiatelko od P do staran naturalnych to bym probowala