Popieram....jak przeczytałam ten drugi wpis bo pierwszego nie zdarzylam to pomyślałam o Damianie .... on był cudowny, wyrozumiały jednym słowem wyjątkowy :*Takich jak Dami [*]
reklama
Never give up
Fanka BB :)
A jak tym bardziej.... aż mi się tyłek do deski przykleja czasami jak się zaczytam hahahhahana tron też?
dżoasia
Ja sie kiedys poryczalam jak napisalas ze twoj czytal tego posta o jajcach wyobrazilam sobie jego minemój się tylko ciągle pyta z czego tak rechoczę zawsze się ubawię jak Was poczytam
Wiadomość wysłana@Koko8 wysłałam Ci wiadomość na priv, odezwij się w wolnej chwili
Moj wie o forum i cieszy sie ze tu mam wsparcie i zrodla wiedzy. Nawet jak wyjdziemy od lekarza i mamy jakis dylemat to mowi "spytaj dziewczyn". Chociaz jak ciagle siedze z nosem w telefonie to mowi ze dostane bana na forum.
redferrari
Powiem Ci, że powiedział mi jeszcze taką rzecz, że osoba z takim podejściem to musi osiągnąć sukces. Więc jeśli mój A jest wróżką to masz to jak w banku!Ja sie kiedys poryczalam jak napisalas ze twoj czytal tego posta o jajcach wyobrazilam sobie jego mine
Never give up
Dziewczyny jakby któraś chciała na szybko zapisać się do Paśnika to na piątek jest wolny termin na 12:20
JaaaaaDziewczyny jakby któraś chciała na szybko zapisać się do Paśnika to na piątek jest wolny termin na 12:20
chętna JaaJaaaaa
reklama
Never give up
to dzwoń @Koko8 szybciutko do nich.Jaaaaa
Podziel się: