reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Usunął więc chyba nie ma co roztrząsać tematu. Mój 85 [emoji23] ale nawet nie wie na jakim forum jestem
A moj nas czasem czyta i smieje sie razem ze mna. Jest nawet zadowolony, ze mam tu wsparcie i nie wyje co miesiac jak przychodzi @. Nie wiem co temu panu nie pasi, ale nie zapraszamy niezainteresowanych do czytania;) a ze to forum, to kazdy ma prawo pisac co mu lezy na watrobie. W granicach rozsadku oczywiscie.

reklama
Chwilę mnie nie ma a tu wpada jakiś facet i robi awanture usuwa i znika a ja nie wiem o co chodzi i może najfajniejsze wpisy straciłam :(
Tylko @Strawberry_90 zdążyła przeczytać... ale nie ma co...
Mój to tylko czasami się patrzy na mnie jak na idiotkę, bo wszędzie chodzę z telefonem, abym nie musiała później tydzień Was nadrabiać :p

reklama
Do góry