adansonia
Fanka BB :)
Można Ale to zależy od organizmu jak reaguje ja też przy tych lekach miałam bardzo mała ilość jajeczkaA można tak bez żadnych przerw między stymulacja ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można Ale to zależy od organizmu jak reaguje ja też przy tych lekach miałam bardzo mała ilość jajeczkaA można tak bez żadnych przerw między stymulacja ??
Estrofen to zamiennik naturalnego Estradiolu, a Luteina w moim przypadku progesteronu.Mam brać medrol i estrofem czyli sztuczny jak rozumiem o Luteinie jeszcze nic nie mówił
Ten zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka się bierze ?
Dziś mam 23 dc i endo miałam 10mm, jest ok? Czy działać coś z winem i innymi sprawami ?
Ja dostałam 300 purogenu i tylko jedno jajeczko No ale u mnie amh bliskie zeru . 16 jadę na wizytę i będziemy gdybać co ze mną zrobić .Można Ale to zależy od organizmu jak reaguje ja też przy tych lekach miałam bardzo mała ilość jajeczka
Kochana, musisz wyluzować, uspokoić się :-) włącz pozytywne myślenie, tak jak pisze @waleczna jest za wcześnie na takie objawy :-)Dziewczyny na szczęście powiedzmy że wymioty ustały trochę ale mdłości nie Masakra plus cały czas ból głowy lewej skroni
Zarodki miałam 5dniowe niektórzy muszę mieć cięższa drogę do celu , ale trzeba zacisnąć zeby i walczyćBuzia się uśmiecha gdy się czyta takie piękne zwieńczenie drogi o dziecko Też nie mam żadnych oznak wczesnej ciąży ale wierzę że w końcu się udało ☺ choć niepokój jest. A jakie miałaś zarodki ? W 3 czy 5 dniu podane ?
U mnie amh skacze. Pierwsze jak robiłam to 0.62 kolejne 1.33 A ostatnie które robiłam w maju tamtego roku 1.11 teraz to boję się badacJa dostałam 300 purogenu i tylko jedno jajeczko No ale u mnie amh bliskie zeru . 16 jadę na wizytę i będziemy gdybać co ze mną zrobić .
Estrofen to zamiennik naturalnego Estradiolu, a Luteina w moim przypadku progesteronu.
A ten Medrol to pochodna jakiego hormonu?
Ja na pęknięcie przy sztucznym cyklu nie miałam nic, bo to tabletki regulowały wysokość hormonow.
A endometrium 10 mm to bardzo dobre. A wzrasta koło 1,5 do 2 mm na 2-4 dni to jeszcze może coś wzrosnąć. Na kiedy masz planowany transfer ?
To skąd ten ból głowy i wymioty i nudnościKochana, musisz wyluzować, uspokoić się :-) włącz pozytywne myślenie, tak jak pisze @waleczna jest za wcześnie na takie objawy :-)
Dziwne prawda ? Wydawało by się ze rezerwa nie może się zmieniać a jednak ( tzn rosnąć , spadać jak wiadomo może).U mnie amh skacze. Pierwsze jak robiłam to 0.62 kolejne 1.33 A ostatnie które robiłam w maju tamtego roku 1.11 teraz to boję się badac