reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam brać medrol i estrofem czyli sztuczny jak rozumiem :) o Luteinie jeszcze nic nie mówił
Ten zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka się bierze ?

Dziś mam 23 dc i endo miałam 10mm, jest ok? Czy działać coś z winem i innymi sprawami :) ?
Estrofen to zamiennik naturalnego Estradiolu, a Luteina w moim przypadku progesteronu.
A ten Medrol to pochodna jakiego hormonu?
Ja na pęknięcie przy sztucznym cyklu nie miałam nic, bo to tabletki regulowały wysokość hormonow.
A endometrium 10 mm to bardzo dobre. A wzrasta koło 1,5 do 2 mm na 2-4 dni to jeszcze może coś wzrosnąć. Na kiedy masz planowany transfer ?

Buzia się uśmiecha gdy się czyta takie piękne zwieńczenie drogi o dziecko Też nie mam żadnych oznak wczesnej ciąży ale wierzę że w końcu się udało ☺ choć niepokój jest. A jakie miałaś zarodki ? W 3 czy 5 dniu podane ?
Zarodki miałam 5dniowe :) niektórzy muszę mieć cięższa drogę do celu , ale trzeba zacisnąć zeby i walczyć ;)

Estrofen to zamiennik naturalnego Estradiolu, a Luteina w moim przypadku progesteronu.
A ten Medrol to pochodna jakiego hormonu?
Ja na pęknięcie przy sztucznym cyklu nie miałam nic, bo to tabletki regulowały wysokość hormonow.
A endometrium 10 mm to bardzo dobre. A wzrasta koło 1,5 do 2 mm na 2-4 dni to jeszcze może coś wzrosnąć. Na kiedy masz planowany transfer ?

To zależy od tego kiedy dostanę okres, jeśli koło 20 to jakoś na weekend majowy także JeszcE nie wiem dokładnie
Medrol- Substancją czynną preparatu jest metyloprednizolon, syntetyczny glikokortykosteroid o silnym działaniu przeciwzapalnym, przeciwalergicznym i immunosupresyjnym - cokolwiek to znaczy :D

reklama
Do góry