A jakie miałaś podane zarodki iktórego dnia ? Gratuluje
reklama
Tysiek777
Fanka BB :)
Jesli to migrenowe wymioty to nie pomoge, ale przy ciążowych, ja od samago rana bulke albo kromke chleba tak po troszeczku ciumkalam i wtedy jakos dawalo rade. Dziewczyny tez o imbirze pisaly.Kochana właśnie jadę na betę i w drodze powrotnej muszę kupić jakąś kasze ryżowa i wafle ryżowe bo nie mogę nic zjeść:/
Ale ronila i sprawdzane bylo ze to dziewczynki czy umieraly na etapie ze bylo juz widac plec?No i u mojej tesciowej to samo.. same chlopaki a dziewczynek no niestety nie mogla donosic
Mam nadzieję, że się mi, Nam uda! Musi z jednej strony staram się za dużo nie wnikać, co mi podają dlaczego i w jakim celu. Im mniej wiem tym mniej się stresuję. Przynajmniej tak mi się wydaję. Ty podawalas że miałaś 8, to chyba lepiej?
Jest to nasze pierwsze podejście invitro.
Wcześniej były 3 stymulację. Mamy jeszcze jeden zamrożony zarodek, słabszy bo klasa (jak dobrze pamiętam) 2bb. Niestety też nic nie czuję, nie ma różnicy. I to mnie niepokoi. Transfer był 5.04 i czas mnie dobija... Chce już wiedzieć. Zrób betę, a ja trzymam mocno kciuki
Trzymam mocno kciuki za Nas i pozostałe mamusie ❤❤❤czekam na dobre wiadomości
Wiesz co mnie piersi bolą odkąd biorę leki mam je nabrzmiałe .. brzuch trochę pobolewanie na dole Janiki ciągną ... I pierwszego dnia miałam straszne dreszcze wieczorem ... Dziś jest mi trochę nie dobrze ale sama nie wiem czy to konkrety czy poprostu jestem nakręcona i chce żeby tak było .. ten czas oczekiwania najgorszyWłaśnie nie czuję jakiś zmian... Co mnie gdzieś tam martwi. Jeżeli mogę się upublicznić to mam jakieś polipy, i doktor mówił że przez leki hormonalne trochę mi urosły, przez co mam jakieś upławy. Drugiego dnia po transferze właśnie je miałam i wariowalam.
Piersi mnie nie bolą, brzuch też nic. Czasami coś zakuje przy jajniku, ale tak miałam już wcześniej. Niby przez hormony.
Ty widzisz różnicę?
Tysiek777
Wczoraj rozmawialam z moim M o czasie oczekiwania, on juz teraz natychmiast chcialby wiedziec czy sie udalo czy nie, a ja z kolei wole żyć jak najdluzej w nadzieji ze byc moze jestem w ciążyWiesz co mnie piersi bolą odkąd biorę leki mam je nabrzmiałe .. brzuch trochę pobolewanie na dole Janiki ciągną ... I pierwszego dnia miałam straszne dreszcze wieczorem ... Dziś jest mi trochę nie dobrze ale sama nie wiem czy to konkrety czy poprostu jestem nakręcona i chce żeby tak było .. ten czas oczekiwania najgorszy
adansonia
Ja byłam stymulowana gonalem menopurem I lametto w każdym cyklu. Przez pierwsze 3 miałam dawkę gonalu 450 plus 150 menopur. Reszta to 150 tego I tego. A I między czasie też raz miałam elonve150 zastrzyk@adansonia, ale Ty byłaś stymulowana w większości letrozolem, cykle były prawie jak naturalne, u @kalno jest mega niskie amh i żeby uhodować jakiś pęcherzyk potrzeba duuuużych dawek hormonów, nie ma opcji na 10 stymulacji pod rząd takimi dawkami. 2, gora 3 i musi być przerwa przecież. Zresztą takich dawek nawet z przerwami nie wolno stosować kilkanaście razy. Otwarta droga do norotworów hormonozależnych...
Ostatnia edycja:
adansonia
Tak jestem już po drugiej dawce o dziwo po tej nic mi nie jest nawet rumienia długo nie miałam ostatnia dawka pod koniec kwietnia. Odczekać trzeba będzie 3 tyg I wszczepimy nawet już do czerwinskiej się umówiłam na majKochana jak tam szczepienia? Mialas juz druga dawke?
reklama
adansonia
Mi lekarz mówił że zależy od organizmu. Ja tylko byłam w stanie wyprodukować na tych lekach po 2 jajeczka na jajnika to może dlatego nie było u mnie zagrożenia. Pewnie by się nie zgodzili jak bym miala po 15 za każdym razemDobrze wiedzieć . Myslalam ze trzeba robić przerwy żeby organizm odpoczął .
Podziel się: