Rozumiem ja poprzednim razem robiłam 10 dnia i juz wyszła konkretna wiec może masz i rację to może ja też zrobię wcześniej hmm a słuchaj masz jakieś objawy ??? Jakoś inaczej się czujesz . ?Lekarz mówił bym zrobiła test w 12 dobie. Pytając się który powinna zrobić, strumieniowy czy badanie krwi, powiedział że nie ma różnicy. Jeżeli wyjdzie negatywny to dalej przyjmować leki i po kolejnych dwóch dniach, ponowić test.
Jednak dziewczyny z forum podpiwiedzialy by się nie stresować, mogłabym betę zrobić już 6dpt, licząc od nowego dnia.
Piątek będzie 8 dniem. Pomyślałam, że w weekend będę mogła pozbierać i poukładać myśli, i w przypadku radości jak i smutku.
Chodzę normalnie do pracy, więc muszę też normalnie wyglądać...
reklama
A jak się czujesz ? Trochę inaczej ?Hej, mi nie podali od razu po punkcji zarodkow, niestety miałam hipersymulacje.
Z 6 zapłodniły się 2 komórki. Transferowana miała oznaczonie 3ab. Transfer miałam w piątej dobie, 5.04. czy czujesz coś u siebie? Jakaś zmianę, coś się dzieje?
Mam ogromną nadzieję że się udało!!!! I strach...
Kciuki kochana to super że masz takie objawy jaka to mój doktorek mówi organizm się broni przed intruzemDziewczyny Masakra cała noc miałam migrenę do tej pory mam z mdlosciami plus lekkie rozwolnienie organizm mi wariuje, dzisiaj beta oby wzrastała , miłego dnia wszystkim i przepraszam za szczegółowość
Justin87
Fanka BB :)
Cześć, mam takie pytanko, może któraś ma jakąś wiedzę w tym zakresie.
Ostatnio wyszło na jaw, że mój mąż był adoptowany.
Dotarliśmy do rodziny biologicznej i okazało się, że ma 4 braci, z czego jeden brat ma tego samego ojca co on a pozostałych trzech innego ale jednego i tego samego.
Okazało się również, że ten brat, z którym mają wspólnego ojca i matkę właśnie spodziewa się pierwszego dziecka-córki.
I tutaj się nasuwa moje pytanie, czy jest jakaś choroba, czy cokolwiek co powoduje, że kobieta rodzi dzieci tylko jednej płci?
Zastanawia mnie to w kontekście azoospermii u mojego męża i mogłoby rzucić pewne światło na nasze próby in vitro.
Nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat. Przedstawię również to w klinice. Temat o adopcji wyszedł miesiąc temu, więc nie miałam jeszcze okazji tego skonsultować.
Mój mąż miał robione kariotypy ale może w złym kierunku to poszło.
Dotarliśmy do rodziny biologicznej i okazało się, że ma 4 braci, z czego jeden brat ma tego samego ojca co on a pozostałych trzech innego ale jednego i tego samego.
Okazało się również, że ten brat, z którym mają wspólnego ojca i matkę właśnie spodziewa się pierwszego dziecka-córki.
I tutaj się nasuwa moje pytanie, czy jest jakaś choroba, czy cokolwiek co powoduje, że kobieta rodzi dzieci tylko jednej płci?
Zastanawia mnie to w kontekście azoospermii u mojego męża i mogłoby rzucić pewne światło na nasze próby in vitro.
Nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat. Przedstawię również to w klinice. Temat o adopcji wyszedł miesiąc temu, więc nie miałam jeszcze okazji tego skonsultować.
izabella87
Jestem po wizycie, czekam na okres i w weekend majowy kriotransfer. Modlę się żeby to był TEN zarodek bo tylko jeden nam został [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
chlopkers
Przykro mi bardzo [emoji45] badz dzielna [emoji173] [emoji173]Mi się nie udało. Nie jestem w ciąży :-( dobrze, że mam jeszcze 3 mrozaczki.
Ja będę jutro rezygnować z terminu 17.05, ale to też trochę późno...
Kochana!to I tak 4 dni wcześniej!wzielabym.
Tylko nie wiem jak to ogarnąć-czy Ty musisz powiedzieć-czy ja mam zadzwonić. Zapytasz panią?Dasz znać?
Dzięki
Never give up
@gosia321 a jaka dawkę masz brać estrofemu?Mam pytanie jesli chodzi o estrofem ktory mam przyjmowac dowcipnie jest roznica czy wezme go rano czy wieczorem ? Wolalabym wieczorem tak zebym mogla sobie polezec co by mi tabsy nie wypadly od razu
Never give up
@izabella87 będzie nas troszkę na majówkę albo z maluszkami, albo będzie jechało po maluszka...Jestem po wizycie, czekam na okres i w weekend majowy kriotransfer. Modlę się żeby to był TEN zarodek bo tylko jeden nam został [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
a zawsze trzeba mieć nadzieję, że to właśnie "TEN" NA NAS CZEKA........
reklama
Never give up
@Justin87 nie wiem co napisać... ale historia jak z filmu.Cześć, mam takie pytanko, może któraś ma jakąś wiedzę w tym zakresie.
A czy azospermiia u Twojego męża ma wpływ na całokształt leczenia, to nie mam pojęcia...
Podziel się: