reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co ty gadasz osttanio jak podchodziłam też miałam dziewczynę z Ostrowa do dziś mamy kontakt :) ale super na jakim etapie jesteś ?
To może przyniesie mi to szczęście :wink:
A u nas jest przed ostatnim, IV podejściem do transferu (2 mrozaczki nam zostały) z 1 procedury invitro.
Planujemy podejść w drugiej połowie roku:rofl:

@Justin87 więc jesteśmy an podobnym etapie. Ja teraz po histeroskopi miałam chyba około 4 dni taki śluz jakby z krwią i zastawiałam się czy to @ czy nie, czy przyjdzie itd. Ale już się rozkręciła i od jutra zaczynam brać leki więc pewnie w podobnym terminie będziemy działać jak nic nie poprzesuwam :p
No to pięknie. [emoji41]
Kupiłam sobie ten magiczny zestaw fertinea i zobaczymy, czy moje zarodeczki zechcą ze mną zostać. :)

reklama
Serio ? Na jakim etapie. Jesteś? Może kiedyś się widziałyśmy ;) ja tak poznałam jedna koleżankę z moich okolic do dziś mamy kontakt :)
Do którego lekarza chodzisz? Ja do dr Banaszczyk. Jestem po stymulacji,ale zanosilo sie na hiperke takze czekam dopiero na transfer pod koniec kwietnia. W międzyczasie histeroskopie jeszcze mialam. To w ogole moja pierwsza procedura. Wcześniej 3 iui.
A Ty juz po transferze jestes? Moze sie tam mijalysmy na korytarzu...:rofl2:

Do góry