Mogę linka ?Takie konto już jest. Tylko Gosia się tym zajmuje.
reklama
Rabarbara86
Zaciekawiona BB
To może przyniesie mi to szczęścieCo ty gadasz osttanio jak podchodziłam też miałam dziewczynę z Ostrowa do dziś mamy kontakt ale super na jakim etapie jesteś ?
A u nas jest przed ostatnim, IV podejściem do transferu (2 mrozaczki nam zostały) z 1 procedury invitro.
Planujemy podejść w drugiej połowie roku
A ja do kalisza i konina mam po 30km....Witaj Konin też wsumie nie daleko może kiedy zrobimy sobie spotkano z naszymi maluchami
I chętna na spotkanie
Justin87
Fanka BB :)
No to pięknie. [emoji41]@Justin87 więc jesteśmy an podobnym etapie. Ja teraz po histeroskopi miałam chyba około 4 dni taki śluz jakby z krwią i zastawiałam się czy to @ czy nie, czy przyjdzie itd. Ale już się rozkręciła i od jutra zaczynam brać leki więc pewnie w podobnym terminie będziemy działać jak nic nie poprzesuwam
Kupiłam sobie ten magiczny zestaw fertinea i zobaczymy, czy moje zarodeczki zechcą ze mną zostać.
Agnieś191
Nie wyszukasz nas bo to tajna grupa. Musisz poczekac aż Gosia się odezwie i odblokuje i wtedy Cię zaakceptuje.Mogę linka ?
Rabarbara86
Zaciekawiona BB
Jest już konto na fb "Siłaczki", jest to grupa zamknięta, i w większości dziewczyny z naszego forumKobietki a może założymy sobie konto na FB ? Będzie nam łatwiej się dogadywać ? Oczywiście będzie ono tajemne co wy na to ?
Never give up
Dziękuję Ci droga drobna kobietko :* :*Ja dzielilam dobę i brałam w równych odstępach czasu :-) czasami w nocy nie pilnowalam tego aż tak 100% ale nie robiłam większych różnic niż tak godzine, póltorej ;-)
Never give up
Ja też czekam na przesyłkę Ja na razie zamówiłam tylko ten do implantacji zarodka... a czy nam pomogą... hmmm okaże się w majuNo to pięknie. [emoji41]
Kupiłam sobie ten magiczny zestaw fertinea i zobaczymy, czy moje zarodeczki zechcą ze mną zostać.
Never give up
Dziewczyny z rossmana składam reklamację.... chce zamówić przez neta swoje produkty, ale nawet jednego nie ma dostępnego.
A chciałam nie robić sztucznego tłumu... no ale się nie da...
A chciałam nie robić sztucznego tłumu... no ale się nie da...
reklama
Do którego lekarza chodzisz? Ja do dr Banaszczyk. Jestem po stymulacji,ale zanosilo sie na hiperke takze czekam dopiero na transfer pod koniec kwietnia. W międzyczasie histeroskopie jeszcze mialam. To w ogole moja pierwsza procedura. Wcześniej 3 iui.Serio ? Na jakim etapie. Jesteś? Może kiedyś się widziałyśmy ja tak poznałam jedna koleżankę z moich okolic do dziś mamy kontakt
A Ty juz po transferze jestes? Moze sie tam mijalysmy na korytarzu...
Podziel się: