reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To ja z Wielkopolski to daleko wywędrowałaś :) zapytam, czy żadne bliższy ośrodek Cię nie przekonał? :)
PS: hahah teraz spojrzałam, że chyba imię mamy to samo :D:D
Leczymy się we Wrocku od ponad 2 lat. Mamy za sobą 1 procedure invitro i 3 nieudane podejścia transferów. Zostały nam ostatnie 2 mrozaczki. Jak się nie idą to będziemy szukać gdzie indziej, bo już się im kończą pomysły na nasze leczenie...

Witam Was. Jak tam dziewczynki 1 dzień wyzwania minus 20 kg :p ja tam zaczełam dbać o swoją wagę - i z rana wydobyłam ją z dna z szafy i wytarłam z kurzu :rofl:

Zobacz załącznik 845398

Ja z chęcią się przyłącze, schudłam już 7 kg w ostatnim czasie ale po wolnym ciężko wrócić do diety i ćwiczeń [emoji24]. Moją motywacją były wakacje na które jedziemy za 3 tygodnie ale niestety, pojadę jako wieloryb [emoji51]. Mój nowy cel to 10 kg do sierpnia ;)

Dziewczyny mam pytanie... kolejne prenatalne mam 07.05 to będzie 20 tc czyli dokładnie 19tc2dobra. Kiedyś mi dyktowałyście daty [emoji14] ze II prenatalne (połówkowe?) ma być od 20tc do 22 tc i tak właśnie myślę czy ja mam nie za wcześnie? Niby się w terminie mieszczę...Co prawda na moich I prenatalnych na wyniku pod opisem mam informację, że na kolejne nieinwazyjne prenatalne mam się zgłosić między 18-23 tc a datę moich prenatalnych wybrała mi pani z recepcji niejako ją narzucając... ja nie przeliczyłam tego na szybko i teraz nie wiem czy zostawić ten 07.05? czy o tydzień przesunąć? Może przesadzam, wybaczcie... ale poratujcie! :oops:o_O:D
Mi dr mówił że ma ro być skończony 20 tc. Ale nie jestem ekspertem [emoji14]

reklama
Girls, jak dobrze pamiętam pisałyście o stałych godzinach brania leków i odstępami pomiędzy dawkami. Proszę napiszcie jak to jest? Czy wystarcza stałe godziny?
Ja dzielilam dobę i brałam w równych odstępach czasu :-) czasami w nocy nie pilnowalam tego aż tak 100% ale nie robiłam większych różnic niż tak godzine, póltorej ;-)

Do góry