Agatulus181
Zaangażowana w BB
No tez mam taką nadzieję,ale mimo wszystko muszę czekać do jutra ...więc wierzymy, że był to tylko krwiak, który pękł i więcej nic już was straszyć nie będzie :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tez mam taką nadzieję,ale mimo wszystko muszę czekać do jutra ...więc wierzymy, że był to tylko krwiak, który pękł i więcej nic już was straszyć nie będzie :*
Leczymy się we Wrocku od ponad 2 lat. Mamy za sobą 1 procedure invitro i 3 nieudane podejścia transferów. Zostały nam ostatnie 2 mrozaczki. Jak się nie idą to będziemy szukać gdzie indziej, bo już się im kończą pomysły na nasze leczenie...To ja z Wielkopolski to daleko wywędrowałaś zapytam, czy żadne bliższy ośrodek Cię nie przekonał?
PS: hahah teraz spojrzałam, że chyba imię mamy to samo
Co ty gadasz osttanio jak podchodziłam też miałam dziewczynę z Ostrowa do dziś mamy kontakt ale super na jakim etapie jesteś ?Ooo to witam sąsiadę. Ja z Ostrowa wlkp.
Witaj Konin też wsumie nie daleko może kiedy zrobimy sobie spotkano z naszymi maluchamiJa też się przywitam z Wielkopolankami Ja okolice Konina leczyłam się w Invimedzie Poznań
Witam Was. Jak tam dziewczynki 1 dzień wyzwania minus 20 kg ja tam zaczełam dbać o swoją wagę - i z rana wydobyłam ją z dna z szafy i wytarłam z kurzu
Zobacz załącznik 845398
Hehe mialyby może fajny kontakt dużo by ich łączyło hehOoooo tak jak już każda będzie miała pociechę
Mi dr mówił że ma ro być skończony 20 tc. Ale nie jestem ekspertem [emoji14]Dziewczyny mam pytanie... kolejne prenatalne mam 07.05 to będzie 20 tc czyli dokładnie 19tc2dobra. Kiedyś mi dyktowałyście daty [emoji14] ze II prenatalne (połówkowe?) ma być od 20tc do 22 tc i tak właśnie myślę czy ja mam nie za wcześnie? Niby się w terminie mieszczę...Co prawda na moich I prenatalnych na wyniku pod opisem mam informację, że na kolejne nieinwazyjne prenatalne mam się zgłosić między 18-23 tc a datę moich prenatalnych wybrała mi pani z recepcji niejako ją narzucając... ja nie przeliczyłam tego na szybko i teraz nie wiem czy zostawić ten 07.05? czy o tydzień przesunąć? Może przesadzam, wybaczcie... ale poratujcie!
Takie konto już jest. Tylko Gosia się tym zajmuje.Kobietki a może założymy sobie konto na FB ? Będzie nam łatwiej się dogadywać ? Oczywiście będzie ono tajemne co wy na to ?
Ja dzielilam dobę i brałam w równych odstępach czasu :-) czasami w nocy nie pilnowalam tego aż tak 100% ale nie robiłam większych różnic niż tak godzine, póltorej ;-)Girls, jak dobrze pamiętam pisałyście o stałych godzinach brania leków i odstępami pomiędzy dawkami. Proszę napiszcie jak to jest? Czy wystarcza stałe godziny?