reklama
misis188
Fanka BB :)
Bo nie wszyscy wierza w immunologie. Ja wierze i warto bylo poswiecic czas i kase na immunologie. Daruj sobie wizyte u ginekologa przed Pasnikiem. Zobaczysz co on Ci powieUmówiłam się do pasnika na 15 maja na 13:40 dzwoniłam do swojego lekarza mowi ze on swoich pacjentek nie kieruje do imunologa bo to nie jest udokumentowane ze jest yo skuteczne ale to zależy odemnie czy chce tam isc ale ona jak narazie to radzi przyjechać na wizytę i wtedy plan ustalimy
misis188
Na zdrowieA propo
Namowilas mnieToć będę się udzielać , ktoś musi odwracać uwagę kamer i przechodniów[emoji23] , żeby ktoś mógł na spokojnie obrabiać kasę .prawda ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Agonia777
A leki hormonalne w pace przysługują?
Opieka medyczna pierwsza klasa leki można brać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a mam pytanie a może za wcześnie dzisiaj pojechałam na ta krew ostatnio oddawalam o 10:30 dzisiaj już o 8 oddałam może jeszcze wzrosnąć jak sądzicie był tu taki przypadek ze urosła??? Może muszę jeszcze wierzyć com o tym sądzicie
No to dalas tyleczka kochanakuźwa ale zajobałam...
u mnie w biedro wczoraj nie działały terminale przez cały dzień... gotówy z wieczornego napadu stykło by pewnie dla wszystkich :/
reklama
Buhahahah wlasnie to zobaczylam zejszczam sie zarazBB nic o spłacaniu nie mówiła hahhha,
Macie racje taka przygoda więcej może się nie powtórzyć , może zamiast przyczepy przyjade ciągnikiem , zczepimy bankomat sznurami i wyrwiemy z miejsca? Będzie szybsza akcja niż pakowanie dźwigiem na przyczepę
Podziel się: