reklama
Lekarz stwierdził , że mogą mnie boleć , ale ja o dziwo nie mam żadnych dolegliwośći , a kolejne usg jak mój lekarz wróci z urlopu , mam sie umówić , wówczas mówił ,ze 2 tygodnie pd pozytywnej bety , czyli w moim przypadku gdzieś pod koniec miesiąca. To twój zarodek był większy , ja dziś mam 19dpt , nie moge doczekać się serduszka , daj znać w sobotę , czy u Ciebie juz będzie.
elona-ja jestem od dr Mrugacza, to moje 1 podejście, jakby nie on to nie miałabym już obu jajowodów, chociasz musiałam jeździć na wizyty 600km było warto. Ja szczerze klinikę bocian i dr polecam.
anula, lawendowy sen-czytając wasze przeżycia zamarłam. Ale dzielne z was dziewczyny, podziwiam. Jesteście świetne i na pewno się wam uda i będziecie wspaniałymi mamami
kinga-bardzo Ci współczuję, musi to być straszne stracić tak bliska osobę, tule Cie mocno...
anula, lawendowy sen-czytając wasze przeżycia zamarłam. Ale dzielne z was dziewczyny, podziwiam. Jesteście świetne i na pewno się wam uda i będziecie wspaniałymi mamami
kinga-bardzo Ci współczuję, musi to być straszne stracić tak bliska osobę, tule Cie mocno...
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak,a Ty to mało przeszłaś? Też swoje przeżyłaś. Ale dobrze, że Cię wola walki nie opuszcza. Super postawa!
Zobaczysz, Tobie też się uda. Już zaciskam mocno kciuki:-)
Lucy, ale super wiadomość. Gratulacje!
Zobaczysz, Tobie też się uda. Już zaciskam mocno kciuki:-)
Lucy, ale super wiadomość. Gratulacje!
reklama
Podziel się: