reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Poczekaj z tą sypialnią bo jeszcze zrobisz transfer będą trojaczki i dzieciom trzeba będzie oddać sypialnie ;))))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam trochę wolnych pokoi więc się pomieścimy bez ciasnoty... więc czemu i nie trojaczki :p :D Raz się żyje... :D hahaha
Ale chyba musiałabym i dla babci wtedy jeden zagospodarować :D hahah

@dżoasia tule mocno! :(
@zylwia @Never give up dziekuje za kciuki. Juz w domku. Pobrano 27 komorek. I niestety transferu w sob nie bedzie i jestem zalamana:( bo ja bylam w programie rzadowym. A rzadowy obejmuje tylko na swiezych zarodkach. Wiec on juz sie dla mnie zakonczyl i musze na nowo placic terraz za criotransfer. Dla mnie to takie naciaganie troche. Bedac w rzadowym za wjzyty juz sie nie placi. Teraz za wszelkie kontrole juz znowu tak. Jak dowiedzialam sie ze transferu nie bedzie zrobilo mi sie goraco. Ze zlosci smutku i wszystkiego. I mimo ze mialam juz wychodzic to znowu wzieli mnie na lozko. A i w invikcie zostaje sie w swojej koszuli od poczatku do konca:)
Jak to wszystko sie wokół pieniedzy kreci, bez sensu, jakby malo bylo stresu na innych plaszczyznach. Trzymaj się.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja cały czas liczę, że Asia jednak sikańca głupańca zrobiła(nie miałaby przecież tak wcześnie wyników z krwi), i że jeszcze pobetuje i będzie dobrze.[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczko, Asia robi badania w labie, w którym wyniki z bety po 2h juz sa online...

reklama
Do góry