hope322
Fanka BB :)
Cudownie, gratulacjeDziewczyny dobra wiadomość...wynik bety z dzisiaj 3079❤❤❤ w piątek było 809....Ale jestem szczęśliwa ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie, gratulacjeDziewczyny dobra wiadomość...wynik bety z dzisiaj 3079❤❤❤ w piątek było 809....Ale jestem szczęśliwa ❤
Przy obecnych siniakach to chyba tylko coś do odkażania ran mi trzeba kupić ...strupki siniaki , mój brzuch dla mnie jest piękny ale jak doktorek zobaczy to się przestraszyCóż kochana pozostało Ci tylko kupić krem na rozstępy.
Brawo!!!!![emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@NadziejaJest masz podejrzenie pewnie hiperki i dlatego. Na razie poczytaj dokładnie umowę co w niej było zawarte abyś wiedziała o co walczysz.@dżoasia tule mocno!
@zylwia @Never give up dziekuje za kciuki. Juz w domku. Pobrano 27 komorek. I niestety transferu w sob nie bedzie i jestem zalamana bo ja bylam w programie rzadowym. A rzadowy obejmuje tylko na swiezych zarodkach. Wiec on juz sie dla mnie zakonczyl i musze na nowo placic terraz za criotransfer. Dla mnie to takie naciaganie troche. Bedac w rzadowym za wjzyty juz sie nie placi. Teraz za wszelkie kontrole juz znowu tak. Jak dowiedzialam sie ze transferu nie bedzie zrobilo mi sie goraco. Ze zlosci smutku i wszystkiego. I mimo ze mialam juz wychodzic to znowu wzieli mnie na lozko. A i w invikcie zostaje sie w swojej koszuli od poczatku do konca
Cudownie!!!!!Dziewczyny dobra wiadomość...wynik bety z dzisiaj 3079❤❤❤ w piątek było 809....Ale jestem szczęśliwa ❤
Najważniejsze oby zdrowo rósł w brzuszku u mamusi !Dziewczyny dzieki za kciuki dzis. Jesteście kochane. Usg trwało 15 minut, lekarz aż spytał ile mam lat bi myślał ze młoda bardzo bo przeziernosci 0.5 mm . Ogólnie wszystko wyszło bardzo dobrze wiec kamień z serca... powiedział ze nie widać płci! Poczekam na to chwile.
Nie będzie potrzebny transfer transfer zrobisz dopiero za jakiś czas, jak transfer łóżkowy trochę podrośnie więc pieniądze zdarzysz oszczędzić do tego czasuCudownie!!!!!
Więc cuda się zdarzają a ja jadę oglądać nową sypialnię....
tyle, że nie wiem za co zrobię kolejny transfer jak kupię nowe meble hahaha
Cudownie. Gratuluję[emoji173]Dziewczyny dobra wiadomość...wynik bety z dzisiaj 3079[emoji173][emoji173][emoji173] w piątek było 809....Ale jestem szczęśliwa [emoji173]
Ja mialam 5 pelnych procedur..przy pierwszej pobrali 15 oocytow i 9 oddalismy do dawstwa. Pozniej przy 2 kolejnych procedurach mialam tylko po 3 oocyty wiec nie bylo nadwyzek, przy 4 pobrali 30 oocytow i bodajze 12 bylo mrozonych i zapladbialam je przy 5 procedurze razem ze swiezymi. Z tych 12 zaplodnily sie tylko 2 dobajze i mam 1 zarodek w 3 dobie zamrozony. Jesli masz refundacje to na prawde lepiej sie stymulowac. Ja nawet nie majac refundacji.wolalam podejsc do kolejnej procedury a w klinice gdzie sie leczylismy tej ostatniej.maja na prawde bardzo dobre labolatoriym i przy wyborze plemnikow mielismy dodatkowo MSOME. Ze swiezych zapladnianych nie zaplodnil sie jeden czy 2 oocyty-już nie pamietam dokladnie a te mrożone to porazka. Ja nikomu nie chce bron Boże mówić co ma robic ale jesli ja stalabym przed takim wyborem teraz wiedzac ze nie moge zaplodnic wszystkich oocytow bo np 2 procedura to oddalabym do dawstwa ale to zrobilabym ja a wybor nalezy do kazdej z nas. Bo ty masz dopiero 1 procedure i z tej procedury jeszcze jeden zarodek prawda?