Tysiek777
Fanka BB :)
Lecze sie w Niemczech (Repromedicum we Frankfurcie nad Menem)A w której jesteś klinice ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lecze sie w Niemczech (Repromedicum we Frankfurcie nad Menem)A w której jesteś klinice ?
To bede trzymac kciuki za Twoja jutrzejsza bete [emoji4] dak znac co slychac [emoji4]Ja jak tam jezdze to jestem ok 7 rano
A po poludniu nie bede miala samochodu wiec nie dam rady do ciebie podjechac
Kochana ja nie pamietam jak to bylo u mnie po zabiegu, chyba w miare normalnie. Miesiaczka przyszla rpwno 5 tyg po zabiegu. Ale chyba az takich dolegliwosci jak ty piszesz nie mialam, bo raczej bym pamietala.
Nie wiem, czasem lepiej, zeby lekarz wiedzial, ale ja tam niektore leki sama sobie dobieram, dopiero jak zajde i uda sie przetrwac 6 tydzien, ktory jest dla mnie jakis zaklety to pojde do mojej dr i bede troche sciemniac ze to zalecenia dr z kliniki, niech mi powie kiedy i jak schodzic. Ale relanium to raczej tak doraznie sie bierze, wiec ja bym chyba nawet nie mowila.No, to teraz musze jeszcze recepte zdobyc. Chyba do rodzinnego pojde i nasciemniam ze w klinice zapomnialam poprosic. Bo moja lekarka ani razu mi nie wspominala o tym ze to mogloby pomóc. A ze przed swietami byla na urlopie i zajmowal sie mna sam Profesor czyli założyciel i guru kliniki, to nie mialam odwagi prosic. Musze moja lekarke informowac ze wzielam relanium, czy niekoniecznie?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko, ze ja nie pisalam nic.o betowaniu jutroTo bede trzymac kciuki za Twoja jutrzejsza bete [emoji4] dak znac co slychac [emoji4]
Amoze kiedys bedzie lepsza okazja do poznania niz poczekalnia w Diagnostyce [emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne [emoji4] tak czy inaczej trzymam mocno kciuki[emoji173]Tylko, ze ja nie pisalam nic.o betowaniu jutro
Nie wiem, czasem lepiej, zeby lekarz wiedzial, ale ja tam niektore leki sama sobie dobieram, dopiero jak zajde i uda sie przetrwac 6 tydzien, ktory jest dla mnie jakis zaklety to pojde do mojej dr i bede troche sciemniac ze to zalecenia dr z kliniki, niech mi powie kiedy i jak schodzic. Ale relanium to raczej tak doraznie sie bierze, wiec ja bym chyba nawet nie mowila.
Nie pamietam jak to bylo dokladnie z okresem i plamieniami, i chociaz beta spadla mi bardzo szybko, to pozniej szalalm jak opetana: zmiany nastrojow, bole brzucha, czasami ogolne rozbicie jakbym grype miala. Ale ja tak reaguje na wszelkie zmiany, leki itd to nie wiem czy to miarodajne jestPrzepraszam ze tak nie w swiatecznym tonie, ale mam pytanie do dziewczyn ktore przeszly zabieg lyzeczkowania. Powiedzcie prosze czy tez sie tak dziwnie czulyscie w pierwszym cyklu po? Mialam zabieg 6 marca, plamilam pozniej jeszcze kilka dni i bylo ok, spokoj na okolo tydzien. Beta 2tyg po wyszla ok. 23.
Natomiast jakies 2,5 tyg po zabiegu zaczely sie nieregularne, sporadyczne plamienia, z towarzyszacym bolem podbrzusza, powrocil bol i wrazliwosc piersi (jak przy progesteronie w ciazy), czuje tez taki dziwny niepokoj w dole brzucha. Do tego dochodza okropne zmiany nastrojow. Dzis np cale przedpoludnie przeplakalam bez powodu.. i gastrofaza - czuje ze puchne w oczach (co ma mocne przelozenie w wadze ciala).
Czy to normalne zeby organizm az tak dziwnie sie zbieral do pierwszej @ po zabiegu? Przeciez nie biore zadnych lekow/hormonow.. jak tak dalej pojdzie to nie wytrzymam sama ze soba przez kolejny tydzien (zakladajac ze @ przyjdzie po miesiacu od zabiegu) [emoji853]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Na relax macicyA na co to relanium ?
O nie sikance oszukance a betuje w czwartek to będzie 8 dzień; ) chociaż korci już jutro pojechać hehehePaulinka Ty kiedy testujesz? Może skusisz się na teścik?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk