reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@misis188 z podziękowaniami od moich maluszkow. Kotki są przepiękne, super wykonane i mega duuuze [emoji847]
8a3db4a74cd2960ff3e6316ce55850ac.jpg
dbdaa563eafa6fbe6bad10641d70cbc9.jpg

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Ale super i faktycznie duze na poprzednich zdjeciach nie bylo tego widac. Misis jestes mega zdolniacha ;)

reklama
Dziewczynki kochane, ja z szybkim pytaniem, przepraszam że bez nadrabiania ale jestem w czarnej przedświątecznej d.... ;) czy luteinę dopochwową w dawcę 100 ( 1 tabletka) mogę zastąpić luteiną podjęzykową (2 tabletki dawka 50 każda)? Po prostu dopochwowej luteiny mi nie starczy, a muszę ten cykl tylko doprowadzić do końca, już mi się nie chce do kliniki dzwonić... dopochwowej mam na 4 dni, a ogólnie mam luteinę brać 7 dni.

Już całkiem fajnie się ogarniam. Szybko karmię, ubieram i lecimy na spacer z rana. Potem kolejne karmienie i drzemka a ja w tym czasie piore, gotuje itd

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Czyli Masz zorganizowany dzień , wrecz zajęta kazda jego minute;) cudne Te Twoje Maleństwa napatrzec się nie mogę❤

Dzieki Kochane jestescie:) dopiero ucze sie tego forum i nie wiem jak was oznaczac...cala ja;)
Sluchajcie jestem tak zdezorientowana ze az sie poplakalam. Bylam dzis na wizycie..u innego lekarza niz mnie prowadzi ( jego w pt nie ma) estradiol robilam rano i wyszedl 2800. No to ja szybko sobie wygooglalam ze ruszylo i bedzie dobrze.. No i wizyta sprawdzanie co tam jest... I powiem wam ze ile to wam nie powiem bo nie wiem. Jak uslyszalam ze bedzie hiperstymulacja ( raczej nie uniknione) to lzy w oczach. Duzo mam tych pecherzykow... Wszystkie nie ruszyly.. Bylo ich 50. Ale duzo. Juz chyba nie chcial mnie martwic. Punkcja we wtorek. Tak jak chcialam. Ale co najgorsze... Uwaga uwaga... W wielkanoc mam zrobic sobie estradiol i progesteron. Kur... Tam gdzie powiedzial maja zamkniete w wielkanoc.. I mam prolem. Nie wiem gdzie zrobic te badania:(:(:( to sa swieta cholera:(:(:( moze ktos z warszawy wie i cos poradzi? Zalamka:(

Może w jakimś szpitalu zrobisz.
Żeby złagodzić hiperkę staraj się ograniczyć szamę przez Święta. Najlepsza dieta lekkostrawna i dużo wody. I kup sobie essenciale forte. Będzie dobrze:)

Kochane wyniki z dzisiaj rana tsh mnie martwi we wtorek było niecałe 4 przy 75 euthyroxu a dzisiaj 5 przy 100 i prolaktyna wysoka:( progesteron niby dobry
2769d1ef33295e5df63c732954d76099.jpg
ab37e82dc3e1fff79c25b9bd9597a72a.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
c854114f86df15f7293f8129a424fbcd.jpg

Dziękuję żabeczki za miłe słowa. Niestety nie wiem jak to ze mną będzie bo mi mój kochany przypomniał, że na koncert jedziemy, więc zależy o której ten meeting roku w słoikowie się odbędzie. ;) ;)

Miłego piąteczku!!! U mnie słonko piękne. [emoji255][emoji258][emoji255][emoji258][emoji272][emoji258][emoji272][emoji258][emoji255][emoji258][emoji255][emoji272]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję że jednak zobaczymy się w słoiku:rofl::rofl2::rofl2:

Nie wiadomo m co mam myśleć wiem że tsh za wysokie://// czekam na odpowiedź lekarza

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana czy tylko ja mam taką zgage od wczoraj caly czas nie wiem czym jest to spowodowane ale co ja mam zrobić aby jej nie mieć a i jeszcze może któraś wstawić te zdjęcie co sie dzieje z zarodkiem 5 domowym po transferze kiedy beta zaczyna się produkować kiedy wgryzac jak bym mogła prosić

reklama
Dziękuję żabeczki za miłe słowa. Niestety nie wiem jak to ze mną będzie bo mi mój kochany przypomniał, że na koncert jedziemy, więc zależy o której ten meeting roku w słoikowie się odbędzie. ;) ;)

Miłego piąteczku!!! U mnie słonko piękne. [emoji255][emoji258][emoji255][emoji258][emoji272][emoji258][emoji272][emoji258][emoji255][emoji258][emoji255][emoji272]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No nie! O 13

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry