Piękne...pewnie że tak, wszyscy robią a ja siedzę i rozkazuje ewentualnie jakiś mix sałatek mogę zrobić amąż ma dzisiaj piękna pogodę do mycia okienJak Oli wyrosnie wacek to nie bedzie Olek bo Olek to dziadek, wiec co za duzo to niezdrowo
Jak bedzie u mnie - zobaczymy. Poki co u Ciebie swieta piekne beda!
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Shaggy, a skad w ogole podejrzenia tych problemow z genetyka, o ktorych mi pisalas przy poprzednim koment? Macie nieprawidlowe kariotypy z Mezem, byly jakies przeslanki wczesniej czy dopiero w ciazy przy okazji jakiegos badania maluszka pojawily sie watpliwosci?No to juz po. ryzyka wyszly jedno powyzej 12000 a reszta 20000... amniopunkcje robie 17.04. wg lekarza ladnie to wyglada ale ka jestem ciezkim przypadkiem. Nifty niestety u nas moze nie wyjsc.... a tylko amnio da miarodajny wynik. a co nosze pod sercem to jeszcze tajemnica mojej dzidzi bo lekarz stwierdzil ze slabo bylo widac przez skrzyzowane nozki.
Przepraszam ze tak dopytuje, ale zastanawiam sie po prostu czy ktos Was niepotrzebnie nie nastraszyl..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wzięłam dzisiaj wezmę dopiero na nocChyba dzis nie wzielas relanium a te puzzle masz?
marshia
Hey, czy może któraś z was miała robione wlewy z Intralipid ? Chodzi mi czy może któraś wie gdzie mogę to zrobić w Wawie ?
Hej. Ja jestem z wrocka, ale miasto nue ma znaczenia Wszędzie najlepiej załatwić sibie pigułę, która podepnie Ci kroplówkę w domu.
Ja w invimedzie płaciłam 250 zł za wlew. Sam intra kosztuje 40 zł +sól fizjologiczna 10 zł + podanie przez pielęgniarkę 50 zł. Razem 100 zł
Babka przyjeżdża, miesza, podpina i tyle Wenflon wyciągam sama po tych 3-4 godzinach
Boję sie tak duzo tego relanium brać aby sie nie uzależnić dzisiaj wzięłam 2 nospy narazie przestał boleć brzuszek muszę jechać na zakupy z mężem bo pani musi mówic co kupić hehe kupię sobie jakąś Kiecke mamusia musi pięknie na święta wyglądać; )
Już nie plakusiam uspokoilam sie zjedliśmy śniadanko z Stasiem i lezakujemy czekamy na męża i jedziemy na zakupy trzeba cos ładnego kupić na święta abym mamusia pięknie wyglądała; )Uda się! Uda!
Koniec z czarnymi myślami - pamiętaj najważniejsza jest spokojna i szczęśliwa mama
chlopkers
Jaka Ty jestes dziewczyno optymistycznie nastawiona do zycia osoba! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] nie sposob sie nie usmiechac na Twoje wpisy[emoji7] [emoji8]Wstawiam wiosnę bo te moje siniaki stały się brzydkim logo grupy.
A lepiej pasuje do nas zdjęcie budzących się do życia )))
[emoji257][emoji272][emoji257][emoji258][emoji253][emoji257][emoji272][emoji255][emoji258][emoji257][emoji272][emoji255]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
A jaka dawke masz tego relanium?Boję sie tak duzo tego relanium brać aby sie nie uzależnić dzisiaj wzięłam 2 nospy narazie przestał boleć brzuszek muszę jechać na zakupy z mężem bo pani musi mówic co kupić hehe kupię sobie jakąś Kiecke mamusia musi pięknie na święta wyglądać; )
2mg i po całej tab brałam; )A jaka dawke masz tego relanium?
reklama
Podziel się: