reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jak Oli wyrosnie wacek to nie bedzie Olek bo Olek to dziadek, wiec co za duzo to niezdrowo:D
Jak bedzie u mnie - zobaczymy. Poki co u Ciebie swieta piekne beda!:)
Piękne...pewnie że tak, wszyscy robią a ja siedzę i rozkazuje:D ewentualnie jakiś mix sałatek mogę zrobić :p amąż ma dzisiaj piękna pogodę do mycia okien :)

reklama
No to juz po. ryzyka wyszly jedno powyzej 12000 a reszta 20000... amniopunkcje robie 17.04. wg lekarza ladnie to wyglada ale ka jestem ciezkim przypadkiem. Nifty niestety u nas moze nie wyjsc.... a tylko amnio da miarodajny wynik. a co nosze pod sercem to jeszcze tajemnica mojej dzidzi bo lekarz stwierdzil ze slabo bylo widac przez skrzyzowane nozki.
Shaggy, a skad w ogole podejrzenia tych problemow z genetyka, o ktorych mi pisalas przy poprzednim koment? Macie nieprawidlowe kariotypy z Mezem, byly jakies przeslanki wczesniej czy dopiero w ciazy przy okazji jakiegos badania maluszka pojawily sie watpliwosci?
Przepraszam ze tak dopytuje, ale zastanawiam sie po prostu czy ktos Was niepotrzebnie nie nastraszyl..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hey, czy może któraś z was miała robione wlewy z Intralipid ? Chodzi mi czy może któraś wie gdzie mogę to zrobić w Wawie ?

Hej. Ja jestem z wrocka, ale miasto nue ma znaczenia ;) Wszędzie najlepiej załatwić sibie pigułę, która podepnie Ci kroplówkę w domu.
Ja w invimedzie płaciłam 250 zł za wlew. Sam intra kosztuje 40 zł +sól fizjologiczna 10 zł + podanie przez pielęgniarkę 50 zł. Razem 100 zł :)
Babka przyjeżdża, miesza, podpina i tyle :) Wenflon wyciągam sama po tych 3-4 godzinach :)

Paulinka relanium i nyny! :)
Pisalam przedtem ze mnie zawsze brzuch bolal a beta byla! Gorzej teraz bo nie boli huehue. Nie marudzmy bo nas tu wszystkie zara po dupskach wykopia:p

@tamiza @waleczna a Was boli czy nie boli?:D
Boję sie tak duzo tego relanium brać aby sie nie uzależnić dzisiaj wzięłam 2 nospy narazie przestał boleć brzuszek muszę jechać na zakupy z mężem bo pani musi mówic co kupić hehe kupię sobie jakąś Kiecke mamusia musi pięknie na święta wyglądać; )

aed4615e4cc995d7a79fc695661bcb81.jpg
Wstawiam wiosnę bo te moje siniaki stały się brzydkim logo grupy. ;)
A lepiej pasuje do nas zdjęcie budzących się do życia ;))))
[emoji257][emoji272][emoji257][emoji258][emoji253][emoji257][emoji272][emoji255][emoji258][emoji257][emoji272][emoji255]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka Ty jestes dziewczyno optymistycznie nastawiona do zycia osoba! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] nie sposob sie nie usmiechac na Twoje wpisy[emoji7] [emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Boję sie tak duzo tego relanium brać aby sie nie uzależnić dzisiaj wzięłam 2 nospy narazie przestał boleć brzuszek muszę jechać na zakupy z mężem bo pani musi mówic co kupić hehe kupię sobie jakąś Kiecke mamusia musi pięknie na święta wyglądać; )
A jaka dawke masz tego relanium?

reklama
Do góry