reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zawsze przed badanien powinno sie wypic ze szklanke wody
Tu zdania sa podzielone. Mi kiedys babka mowila ze spokojnie mozna szklanke wody wypic a innym razem inna babka mowila ze jak juz koniecznie trzeba sie napic tej wody to musi byc przegotowana, bo to plyn najbardziej obojetny dla organizmu, ale ogolnie to raczej sie nie powinno, zeby nie rozcienczyc krwi i zeby wyniki nie wyszly zafalszowane. Badz tu madra:confused:

reklama
Witajcie :) dzisiaj czarne myśli bo pewnie dlatego że i brzydka pogoda. postanowiłam ze jutro jadę na betę bo dzisiaj nie mam gdzie tego zrobić. Stwierdziłam że doświadczenia powinny nauczyć mnie nie tylko strachu ale też i mądrości. Mam nadzieję ze beta rośnie ale jak nie to po co mam brać te wszystkie "cukierki"? Truć się tym wszystkim. I zabierać sobie czas Na podejście do in vitro. Bo nie nie poddam się...będę walczyć dalej. Jedyne co zrobię to zrezygnuje z pracy. Praca z małymi dziećmi nie działa dobrze na moją psychikę.
Pewnie będziecie krzyczeć na mnie za czarny scenariusz ale wiecie co bycie optymistką mi nie wychodzi, zawsze raczej realnie patrzyłam m życie . Mam nadzieję ze mój cud trwa ale jak nie wolę wiedzieć wcześniej aby mniej bolało, jeśli to wogole możliwe. Co by nie było to wiem ze dam radę, a co mnie nie zabije to wzmocni.

Kochana ona mi dwa razy motylka założyła i nic . Żyłę w dłoni tak mi przewierciła aż mnie boli . We wtorek byłam na pobraniu i nic się nie działo a dziś nie wiem ... aż płakać się chce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

9e148127254fbcc3c7cc1a00503395f7.jpg

Proszę to mój armagedon, dodam, że i tak zagojony, bo ostatnie pobranie miałam w zeszłym tygodniu. ;) a może opij się i jedz do innego laboratorium, jakaś sprytniejsza może będzie.

Ciesz sie matka:) plamisz dalej?? Kiedy masz wizyte? Mnie plamienia strasznoe stresowaly. U mnie skończyły sie ok 8tc. Dostalam na nie cyclonamine choc u Ciebie moim zdaniem.mialy one zwiazek z implantacja
Dziś leciutko ale takie kremowe już nie brązowe ale okropnie mnie ciągnie w jajnikach ..... kurczę niewiem czy to ma związek ale jak miałam histeroskopie to było wszystko Okey ogółem ale miałam w dolnej granicy jamę macicy w sensie wielkość czy to zagraża czemuś ???:/

Cześć, przypomnij mi proszę jaki był u Was problem, że podchodziliście do in vitro? :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie to chyba wszędzie był problem...ja mam pco brak owulacji , LUF, mąż nasienie takie ooo bez szału ale nie robiliśmy tych dokładniejszych badań. Dzisiaj czuję że jest pozamiatane, cycki wiszą jak flaki a brzuch boli jak na @

9e148127254fbcc3c7cc1a00503395f7.jpg

Proszę to mój armagedon, dodam, że i tak zagojony, bo ostatnie pobranie miałam w zeszłym tygodniu. ;) a może opij się i jedz do innego laboratorium, jakaś sprytniejsza może będzie.

Kurczę tylko w tej dziurze nie wiem gdzie dostanę wyniki od razu . Tu mam pewne miejsce

reklama
Do góry