reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Biedroneczka a w takim razie ty mialas teraz heparyne w ciazy?Idź jeszcze raz - niech Ci motylkiem dla dzieciaczków z dłoni wezmą albo z anestozjologicznej z nadgarstka.
Ja też mam gówniane żyły i też gęsta krew i ma humory. Opijam się przed badaniem, a mimo tego często cyrk jest. Ale w końcu udaje im się pobrać - czasem na dłoni się kończy.
Po tym całym procesie mam łokcie jak u narkomana - najwięcej 5 razy próbowała jedna z 3 tygodnie temu. ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KaIno
Idź jeszcze raz - niech Ci motylkiem dla dzieciaczków z dłoni wezmą albo z anestozjologicznej z nadgarstka.
Ja też mam gówniane żyły i też gęsta krew i ma humory. Opijam się przed badaniem, a mimo tego często cyrk jest. Ale w końcu udaje im się pobrać - czasem na dłoni się kończy.
Po tym całym procesie mam łokcie jak u narkomana - najwięcej 5 razy próbowała jedna z 3 tygodnie temu. ;(
Kochana ona mi dwa razy motylka założyła i nic . Żyłę w dłoni tak mi przewierciła aż mnie boli . We wtorek byłam na pobraniu i nic się nie działo a dziś nie wiem ... aż płakać się chce
gosia321
Super tak sie ciesze gratuluje :*Dzień dobry dziewczyny dziś robiłam betę 9dpt wynik 381 w 6dpt 63 było prosgestwron 35
Jestem szczęśliwa chodź wiem ze jeszcze sporo przedemna ....
Mozesz chociaz troszke mniej sie stresowac przyrost piekny i zaczac cieszyc sie ze ten cud trwa i bedzie trwal przez najblizsze 8 miesiecy :*
Dziekuje Przeciez musi byc dobrzeOjej.. w takim razie trzymam kciuki za amniop. Zeby wyniki byly jak najbardziej ok![emoji173] zdrowka Kochana [emoji8]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Zawsze przed badanien powinno sie wypic ze szklanke wodyByłam dziś na pobraniu krwi bo muszę zrobić estradiol . Pani wkuwała się 4 razy bo albo krew nie leciała albo poleciała i połowie skrzepła... boje się ze nie da rady zrobić badania . Co zrobić ??? Myślicie ze jak napije się wody to coś znieni... iść jeszcze raz ?? Zależy mi dziś na wyniku bo to walka o moj jeden pęcherzyk . Pomóżcie
gosia321
Niestety masakra normalnieHello czy u Was tez dzis pada snieg i tak wieje?? Masakra. Ja dzis biore sie za pasztet z pieczarek[emoji4]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo pasztet z pieczarek podaj przepis brzmi smacznie
Pada i wieje.... a ten pasztet to jak?Hello czy u Was tez dzis pada snieg i tak wieje?? Masakra. Ja dzis biore sie za pasztet z pieczarek[emoji4]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Piekny wynikMam siedem nadających się pęcherzyków, myślę że dwa z nich juz niedlugo mnie uszczesliwia. O malo sie tam nie popłakałam, bo tak sie bałam ze nic z tego nie bedzie.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mysle ze jest ich wiecej nie wszystkie widac na usg
reklama
misis188
Ciesz sie matka plamisz dalej?? Kiedy masz wizyte? Mnie plamienia strasznoe stresowaly. U mnie skończyły sie ok 8tc. Dostalam na nie cyclonamine choc u Ciebie moim zdaniem.mialy one zwiazek z implantacjaCo dalej ????? Jesyem zagubiona
Podziel się: