reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Idź jeszcze raz - niech Ci motylkiem dla dzieciaczków z dłoni wezmą albo z anestozjologicznej z nadgarstka.
Ja też mam gówniane żyły i też gęsta krew i ma humory. Opijam się przed badaniem, a mimo tego często cyrk jest. Ale w końcu udaje im się pobrać - czasem na dłoni się kończy.
Po tym całym procesie mam łokcie jak u narkomana - najwięcej 5 razy próbowała jedna z 3 tygodnie temu. ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczka a w takim razie ty mialas teraz heparyne w ciazy?

Idź jeszcze raz - niech Ci motylkiem dla dzieciaczków z dłoni wezmą albo z anestozjologicznej z nadgarstka.
Ja też mam gówniane żyły i też gęsta krew i ma humory. Opijam się przed badaniem, a mimo tego często cyrk jest. Ale w końcu udaje im się pobrać - czasem na dłoni się kończy.
Po tym całym procesie mam łokcie jak u narkomana - najwięcej 5 razy próbowała jedna z 3 tygodnie temu. ;(

Kochana ona mi dwa razy motylka założyła i nic . Żyłę w dłoni tak mi przewierciła aż mnie boli . We wtorek byłam na pobraniu i nic się nie działo a dziś nie wiem ... aż płakać się chce

Dzień dobry dziewczyny dziś robiłam betę 9dpt wynik 381;) w 6dpt 63 było prosgestwron 35;)
Jestem szczęśliwa chodź wiem ze jeszcze sporo przedemna ....
Super tak sie ciesze gratuluje :*
Mozesz chociaz troszke mniej sie stresowac przyrost piekny i zaczac cieszyc sie ze ten cud trwa i bedzie trwal przez najblizsze 8 miesiecy :*

Byłam dziś na pobraniu krwi bo muszę zrobić estradiol . Pani wkuwała się 4 razy bo albo krew nie leciała albo poleciała i połowie skrzepła... boje się ze nie da rady zrobić badania . Co zrobić ??? Myślicie ze jak napije się wody to coś znieni... iść jeszcze raz ?? Zależy mi dziś na wyniku bo to walka o moj jeden pęcherzyk . Pomóżcie

Zawsze przed badanien powinno sie wypic ze szklanke wody

reklama
Do góry