reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Idź jeszcze raz - niech Ci motylkiem dla dzieciaczków z dłoni wezmą albo z anestozjologicznej z nadgarstka.
Ja też mam gówniane żyły i też gęsta krew i ma humory. Opijam się przed badaniem, a mimo tego często cyrk jest. Ale w końcu udaje im się pobrać - czasem na dłoni się kończy.
Po tym całym procesie mam łokcie jak u narkomana - najwięcej 5 razy próbowała jedna z 3 tygodnie temu. ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczka a w takim razie ty mialas teraz heparyne w ciazy?

Idź jeszcze raz - niech Ci motylkiem dla dzieciaczków z dłoni wezmą albo z anestozjologicznej z nadgarstka.
Ja też mam gówniane żyły i też gęsta krew i ma humory. Opijam się przed badaniem, a mimo tego często cyrk jest. Ale w końcu udaje im się pobrać - czasem na dłoni się kończy.
Po tym całym procesie mam łokcie jak u narkomana - najwięcej 5 razy próbowała jedna z 3 tygodnie temu. ;(

Kochana ona mi dwa razy motylka założyła i nic . Żyłę w dłoni tak mi przewierciła aż mnie boli . We wtorek byłam na pobraniu i nic się nie działo a dziś nie wiem ... aż płakać się chce

Dzień dobry dziewczyny dziś robiłam betę 9dpt wynik 381;) w 6dpt 63 było prosgestwron 35;)
Jestem szczęśliwa chodź wiem ze jeszcze sporo przedemna ....
Super tak sie ciesze gratuluje :*
Mozesz chociaz troszke mniej sie stresowac przyrost piekny i zaczac cieszyc sie ze ten cud trwa i bedzie trwal przez najblizsze 8 miesiecy :*

Byłam dziś na pobraniu krwi bo muszę zrobić estradiol . Pani wkuwała się 4 razy bo albo krew nie leciała albo poleciała i połowie skrzepła... boje się ze nie da rady zrobić badania . Co zrobić ??? Myślicie ze jak napije się wody to coś znieni... iść jeszcze raz ?? Zależy mi dziś na wyniku bo to walka o moj jeden pęcherzyk . Pomóżcie

Zawsze przed badanien powinno sie wypic ze szklanke wody

reklama
Do góry