reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez tak przemknelo mi przez mysl, ze moze mialo byc 253 a nie 153....albo tak jak mowily tu nie ktore dziewczyny ze po prostu wybil sie ten drugi bąbelek. Nie wiem co myslec, moje cisnienie wariuje. Czekam na odpowiedz mojej dr.

Aisha , będzie dobrze , ja sama wiem , jak trudno w to uwierzyć , u mnien beta w piątek - 14 dpt - 296 , a progesteron 37 , nie doczekam się na powrót lekarza z Kliniki i idę w środę 19 dpt na usg , do innego lekarza , może zobaczę choć mały bąbelek , czego i Wam życzę , a Tobie Aisha szczególnie, może wówczas bedzie nam łatwiej uwierzyć, ze wszystko jest ok

Aisha piekna betka. Czekam na opinie Twojej lekarki ale juz widac,ze wszystko na dobrej drodze.:-) SUPER!!!!!

Madzialenak, co za emocje. Trzymam , trzymam i nie puszczam &&&&&&

reklama
Do góry