reklama
Dziewczyny, boże....ja już nic nie wiem.....HCG 832mlU/ml....w czwartek było 153.....to 4 doby....dobrze urosło, bo ja już sama policzyć z nerw nie mogę!!!!! Niemożliwe.....niemożliwe.....Jak to policzyć? Napisałam do mojej dr, czekam na odpis. Kurde nie chce się cieszyć...tak się boję
lilonka
Smerfikowa mama
Aisha - mi to wygląda że jeden bąbelek z Tobą został :-) betka ładnie urosła. Pewnie czeka Cię kolejne badanie w środę. Mocno wierzę że to początek cudownych 9 miesięcy :-)
Sunsine
witaj. Poruszasz bardzo ważny temat. Żadko kto na etapie starań myśli o tym czy zostana zarodki i co ewentualnie z nimi zrobić jeśli nie planuje nie moze się miec wiecej dzieci. Problem pojawia się po zabiegu kiedy te zarodki zostają, no bo to przecież nasze potencjalne dzieciaczki. Temat jest na tyle istotny że od kilku miesięcy stowarzyszenie Nasz Bocian poswieca temu tematowi dużo uwagi, były organizowane konferencje na ten temat w których uczestniczyli psychologowie, embrilodzy. Na stronach Naszego Bociana są tez rozmowy z osobami które były dawcami lub stwierdziły że psychicznie takimi dawcami nie potrafią zostać. Są linki do rozmów ze specjalistami ktore to rozmowy pokazują problem w szerokim spektrum. Zatem proponuję zalogowac się na stronę www.nasz-bocian.pl | i tam znajdziesz dużo informacji na ten temat i będziesz też mogła poznac opinię psychologów, embriologów, innych dawców a takze poznac aspekt prawny dawstwa w Polsce. Życzę dużo zdrówka dla Ciebie i dziewczynek no i mądrej decyzji.
krolik dziękuję ci bardzo za info!!!!!!! Tak bardzo nam zalezy zeby mieć jak najwiecej zarodków, bo to automatycznie zwiększa szanse, ale nikt nas tak naprawde nie uświadamia co potem.... a to przeciez jest równie ważna i trudna decyzja jak przystąpienie do in-vitro!
W kazdym bądź razie dziekuję i pozdrawiam.
Zyczę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki!!!!!!
madzialenak
mama na pełen etat
Boże dziewczyny wynik dostanę na maila ok. godz. 14 - 15. Jeszcze niespełna 2 godziny. Zwariuję, ale mi się dłuży.
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Aisha - powodów małego przyrostu betki może być kilka - nawet Twoja zmiana labo. Od czwartku betka prawidłowo przyrosła, więc trzeba wierzyć że już teraz wyjrzy słońce dla Was. Wszystkie tu jesteśmy bo marzyłyśmu i walczyłyśmy o swoje szczęście. Nawet jeśli Tobie brakuje wiary, my wierzymy za Ciebie. I tak w środę będzie jeszcze piękniejsza betka, a w piątek na usg bąbelek jak marzenie :-)
Podziel się: