reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A co przez ten rok? Możecie np chodzić do domu domu dziecka i poznawać trochę te dzieci, zaprzyjaźnać sie powoli z jakimś?
Albo w innym ośrodku może by było szybciej.

Bez szkoleń , nie ma opcji. Jesteśmy z okolic Wroclawia i najlepsze wyjście to ośrodek we Wrocławiu. Byliśmy w katolickim, ale szybko podjęliśmy decyzję żeby złożyć dokumenty do świeckiego .

reklama
Hejka kochane ja juz siedzę na dole w rejestracji i czekam aż zadzwonią kiedy na górę bo na górze łóżka wszystkie zajęte hehe więc siedzę i grzecznie czekam ;)
Powodzenia!!!

Niestety czekanie i wytrwałość jest tym, co dla każdej z nas nie jest obce.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myśle ze 7 a 30 to bardzo duża różnica , w takim przypadku miałaś większe szanse nawet przy nadwadze .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ale z tym ahm to nie może być za mało ani za dużo (tak do 7 jest ok) ; wszystko powyżej i poniżej to praktycznie automatyczna klasyfikacja do magików od in vitro. ;) u mnie jest megaaa PCO i przez to muszą nam pomagać.
Ja się dobrze wystumulowłam, ale jajka się felerne trafiły niestety, tak samo jak przy naturalnym zapłodnieniu. Zobaczymy jak będzie przy następnym podejściu. Planuję trochę zrZucić sadełka do tego czasu.

Nieustannie trzymam kciuki za Was wszystkie!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry