misis188
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kalno nie pamiętam kto ale byla na forum dziewczyna która miała tylko 2 komórki też przy dużych dawkach leków i podali jej jeden. I co? Była w ciąży. Jesteś młoda uszy do góry, mam nadzieję że będziesz kolejnym przypadkiem na to że jakość jest najważniejsza.16 to już dobry wynik . U mnie amh jest o wiele niższe 0.02[emoji20] ... zreszta to jedno jajko to tez pewnie cud ...bo przy tak niskim pewnie ciężko jest cokolwiek osiągnąć . Zobaczę jutro bo mam powtórzyć estradiol jeśli zobaczy różnice na pozytyw to będę jechać do niego znowu . Chce żeby ściągnął to jajko i dał mi kolejna mocniejsza stymulację . Nie wiem czy można miesiąc w miesiąc się stymulować ale zapytam. Ważę 67 kg pewnie to tez za dużo ... czas schudnąć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paulinka wreszcie się doczekałaś. Kciuki aż sine. Daj znać jak będziesz po.Dzień dobry kochane ja już w drodze do białego; ) jestem spokojniutka bardzo dobrze sie spało po relanium dzisiaj rano też już wzięłam i nospe i magnez i relanium taką spokojniutka jestem mam nadzieje ze ten maluszek zostanie na całe 9 miesięcy; ) o 9 przyttol do bazy
Dzień dobry , wczoraj z tych nerwów jeść nie mogłam a dzisiaj od 5 mnie mdli cały czas ...czekam jak będzie po 8 bo muszę ten lek wykupic co Endo kazał a jego bierze się na czczo. Wogole spać nie mogę ... powiem szczerze że pierwszy zastrzyk wczoraj mocno bolał i kolejny też po wczesniejszych probach mam dużo zrostow na brzuchu i skóra twarda. Ale dam rade aby tylko dobrze było mam nadzieję ze to moje mdłości zostaną, wtedy będę miała pewność ze wszystko dobrze się rozwija , z synem wymiotowałam od początku do końca ciąży .
kochanie miłego dnia wszystkim życzę i samych pozytywnych wiadomości
Kalno nie pamiętam kto ale byla na forum dziewczyna która miała tylko 2 komórki też przy dużych dawkach leków i podali jej jeden. I co? Była w ciąży. Jesteś młoda uszy do góry, mam nadzieję że będziesz kolejnym przypadkiem na to że jakość jest najważniejsza.