reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

16 to już dobry wynik . U mnie amh jest o wiele niższe 0.02[emoji20] ... zreszta to jedno jajko to tez pewnie cud ...bo przy tak niskim pewnie ciężko jest cokolwiek osiągnąć . Zobaczę jutro bo mam powtórzyć estradiol jeśli zobaczy różnice na pozytyw to będę jechać do niego znowu . Chce żeby ściągnął to jajko i dał mi kolejna mocniejsza stymulację . Nie wiem czy można miesiąc w miesiąc się stymulować ale zapytam. Ważę 67 kg pewnie to tez za dużo ... czas schudnąć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi mój lekarz powiedział, że najlepiej jest mieć 2-3 miesiące przerwy pomiędzy stymulacjami, ponieważ zbyt częste mogą prowadzić do nadmiernego obciążenia jajników. Ale to może też być kwestią dość indywidualna, więc potwierdź jeszcze że swoim.
Często jest tak, że po dodatkowej dawce leków jajeczka ruszają, więc trzymam kciuki!

reklama
Cześć kochane
Nie zaglądałam tu sporo czasu .... jestem po crio moim 6 lub 7 bo się pogubiłam :( ..... nigdy nie miałam implantacji beta zawsze 0.....
Teraz w tym podejściu byłam po lekach imunopresyjnych od dr Pasnika No i 6dpt beta 43 moje szczęście nie dopisania miałam podane dwie blastki 4.2.2 i 3.2.3 .... ale wczoraj 7dpt dwie brązowe plamki na wkładce ... dziś rano 8dpt przeciagnelam papierem a na nim śluz taki brązowy zmieszany z luteina :( a dodam ze boki mnie brzuch a raczej jajniki jak na okres ;( beta kolejna dopiero jutro czy ktoś z was miał tak :( tak się boje ze znów t szczęście mnie ominęło .....

Mi mój lekarz powiedział, że najlepiej jest mieć 2-3 miesiące przerwy pomiędzy stymulacjami, ponieważ zbyt częste mogą prowadzić do nadmiernego obciążenia jajników. Ale to może też być kwestią dość indywidualna, więc potwierdź jeszcze że swoim.
Często jest tak, że po dodatkowej dawce leków jajeczka ruszają, więc trzymam kciuki!

Też mam taką informację, że trzeba wypłukać organizm z chemii i dać jajnikom się skurczyć, szczególnie przy PcO. Można brać tylko witaminy i jakiś midvarian.

Ostatnia edycja:
Cześć kochane
Nie zaglądałam tu sporo czasu .... jestem po crio moim 6 lub 7 bo się pogubiłam :( ..... nigdy nie miałam implantacji beta zawsze 0.....
Teraz w tym podejściu byłam po lekach imunopresyjnych od dr Pasnika No i 6dpt beta 43 moje szczęście nie dopisania miałam podane dwie blastki 4.2.2 i 3.2.3 .... ale wczoraj 7dpt dwie brązowe plamki na wkładce ... dziś rano 8dpt przeciagnelam papierem a na nim śluz taki brązowy zmieszany z luteina :( a dodam ze boki mnie brzuch a raczej jajniki jak na okres ;( beta kolejna dopiero jutro czy ktoś z was miał tak :( tak się boje ze znów t szczęście mnie ominęło .....
Kochaniutka moze to pozostalosci po implantacyjnym. A moze niski progesteron? Co bierzesz i ile? Albo sie dopchaj progesteronem albo skocz do labo zeby spr poziom. Ewentualnie lez duzo bo moze jakis krwiaczek sie zrobil. Trzymam kciuki za piekny przyroscik!!! :)

Tak, tylko amh 30 nie jest normalne potwierdza, że @Biedroneczka83 ma duży problem z policystycznymi jajnikami.

Faktycznie nie jest , choć widać ze z takim wynikiem stymulacja działa lepiej . No coż ,prawda jest taka ze każdy organizm jest inny i każdy reaguje inaczej [emoji6]

Ostatnia edycja:
Kochaniutka moze to pozostalosci po implantacyjnym. A moze niski progesteron? Co bierzesz i ile? Albo sie dopchaj progesteronem albo skocz do labo zeby spr poziom. Ewentualnie lez duzo bo moze jakis krwiaczek sie zrobil. Trzymam kciuki za piekny przyroscik!!! :)
Biorę 3x3 dopochwowo 3x3 podjezyk , nospe magnez itd No i 3x1 estrofem .... jestem w pracy ale w sumie siedzę ciagle .... jutro sprawdzam betę i wszystko ....:( tak się boje

reklama
Do góry