Jeszcze za wcześnie się cieszyć...Ale nie umiem inaczej...a mizectest jakiś sfałszowany... Sama nie wiem co myśleć...O w mordę !! !! Kochana !! Co za piękny dzień ! O masakra aż łezka w oku mi się zakrecila !!❤❤❤❤❤
reklama
Nie chce żadnych bet...za dużo nerwów. Czuję się jak zaczarowana....wysłałam m zdjęcie ...ciekawe jak zareagujeJezu super!!!lec na bete
No kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsy ja wierzę , że to piękne jajeczko na święta !! A kiedy miałaś ostatnia @?Jeszcze za wcześnie się cieszyć...Ale nie umiem inaczej...a mizectest jakiś sfałszowany... Sama nie wiem co myśleć...
No nie moge!!!! Jaka piekna krecha!!!!!!!! Tak sie ciesze!!Wyje...dziewczyny płacze że szczęścia i niepokoju.... zrobiłam test bo chciałam okna myć więc tak aby mieć sumienie czyste....i patrzę....a tu DWIE KRECHY:* :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsy ja wierzę , że to piękne jajeczko na święta !! A kiedy miałaś ostatnia @?
21lutego...Boże nie wierzę...cudzie trwaj :* jutro postaram się do lekarza pojechać... wolę nie czekać i w razie coś móc wspomóc się lekamiNo kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsy ja wierzę , że to piękne jajeczko na święta !! A kiedy miałaś ostatnia @?
dżoasia
Fanka BB :)
O ja pierd**!!! Marg cuuuudownie! no to beda brudne.okna hahahaWyje...dziewczyny płacze że szczęścia i niepokoju.... zrobiłam test bo chciałam okna myć więc tak aby mieć sumienie czyste....i patrzę....a tu DWIE KRECHY:* :*
I co z tym Niepokalanym poczęciemJak do piątku nie dostanę okresu to znaczy że jestem w ciąży to byłoby chyba Nieokalane poczęcie bo m był w tym miesiącu mało w domu
Gratuluję
My trzymamy kciuki za Was ❤ ale superancko mąż już coś odpisał ?21lutego...Boże nie wierzę...cudzie trwaj :* jutro postaram się do lekarza pojechać... wolę nie czekać i w razie coś móc wspomóc się lekami
reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!!
Dżoana - trzymam kciuki!!! O tak mocnooooo!!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Marg - gratuluję ale wyraźna krecha super!!!! Beta pewnie by z 1000 wyszła.Zanim się obejrzysz a już będzie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ zasuwać. ))
Za całą resztę trzymam kciuki - za małe i większe sukcesy!! Oby wszystko szło do przodu.))) [emoji272][emoji272][emoji254][emoji272][emoji254][emoji272][emoji272][emoji254]wiosnę już czuć, pierwsze pąki się wychylają, żeby u nas jak najwięcej wykiełkowało.
U mnie bez zmian beta rośnie, a puste jajo się ustabilizowało. To normalne przy pustym jaju podobno. Odstawiam leki i mam czekać aż się macica oczyści. Jest wcześnie, więc powinno wszystko samo zejść. Cieszę się, że na razie bez szpitala i bez robienia wykopalisk mi między nogami.
Jak się oczyści po 3 okresach można znowu próbować, to się podobno często zdarza, większość poronień to właśnie to puste jajo. ;( może tym razem uda się odpalić zamrażalnik, ale to wszytko zobaczymy za kwartał co i jak.
Providencik mnie wyczuł dzisiaj - ale oni mają metody - telepatia!! [emoji6] reklamę mi wysłali przed chwilą. [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoana - trzymam kciuki!!! O tak mocnooooo!!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Marg - gratuluję ale wyraźna krecha super!!!! Beta pewnie by z 1000 wyszła.Zanim się obejrzysz a już będzie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ zasuwać. ))
Za całą resztę trzymam kciuki - za małe i większe sukcesy!! Oby wszystko szło do przodu.))) [emoji272][emoji272][emoji254][emoji272][emoji254][emoji272][emoji272][emoji254]wiosnę już czuć, pierwsze pąki się wychylają, żeby u nas jak najwięcej wykiełkowało.
U mnie bez zmian beta rośnie, a puste jajo się ustabilizowało. To normalne przy pustym jaju podobno. Odstawiam leki i mam czekać aż się macica oczyści. Jest wcześnie, więc powinno wszystko samo zejść. Cieszę się, że na razie bez szpitala i bez robienia wykopalisk mi między nogami.
Jak się oczyści po 3 okresach można znowu próbować, to się podobno często zdarza, większość poronień to właśnie to puste jajo. ;( może tym razem uda się odpalić zamrażalnik, ale to wszytko zobaczymy za kwartał co i jak.
Providencik mnie wyczuł dzisiaj - ale oni mają metody - telepatia!! [emoji6] reklamę mi wysłali przed chwilą. [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Podziel się: