reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze za wcześnie się cieszyć...Ale nie umiem inaczej...a mizectest jakiś sfałszowany... Sama nie wiem co myśleć...
No kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsy :) ja wierzę , że to piękne jajeczko na święta !! :) ✊ A kiedy miałaś ostatnia @? :D

No kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsy :) ja wierzę , że to piękne jajeczko na święta !! :) ✊ A kiedy miałaś ostatnia @? :D

21lutego...Boże nie wierzę...cudzie trwaj :* jutro postaram się do lekarza pojechać... wolę nie czekać i w razie coś móc wspomóc się lekami

reklama
Cześć Dziewczynki!!
Dżoana - trzymam kciuki!!! O tak mocnooooo!!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Marg - gratuluję ale wyraźna krecha super!!!! Beta pewnie by z 1000 wyszła.Zanim się obejrzysz a już będzie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ zasuwać. ;)))

Za całą resztę trzymam kciuki - za małe i większe sukcesy!! Oby wszystko szło do przodu.;)))) [emoji272][emoji272][emoji254][emoji272][emoji254][emoji272][emoji272][emoji254]wiosnę już czuć, pierwsze pąki się wychylają, żeby u nas jak najwięcej wykiełkowało.

U mnie bez zmian beta rośnie, a puste jajo się ustabilizowało. To normalne przy pustym jaju podobno. Odstawiam leki i mam czekać aż się macica oczyści. Jest wcześnie, więc powinno wszystko samo zejść. Cieszę się, że na razie bez szpitala i bez robienia wykopalisk mi między nogami.
Jak się oczyści po 3 okresach można znowu próbować, to się podobno często zdarza, większość poronień to właśnie to puste jajo. ;( może tym razem uda się odpalić zamrażalnik, ale to wszytko zobaczymy za kwartał co i jak.

Providencik mnie wyczuł dzisiaj - ale oni mają metody - telepatia!! [emoji6] reklamę mi wysłali przed chwilą. [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry