redferrari
Fanka BB :)
a jaki kolor prania bo ja uwielbiam coś dodać i nadać ubraniom nowe życie, mąż tylko nie rozumie czemu ma nowe różowe koszule
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo swoj swego zrozumi.Głupota to pojęcie ciekawe - definicji brak a wszyscy jednak wiemy o co chodzi
No to tym razem bedzie zielono mi. Bleeeeea jaki kolor prania bo ja uwielbiam coś dodać i nadać ubraniom nowe życie, mąż tylko nie rozumie czemu ma nowe różowe koszule
zjadła i się nie podzieliła no ładnie@anett96 - zjedz jeszcze kawalatek w moim imieniu
jebieskiea jaki kolor prania bo ja uwielbiam coś dodać i nadać ubraniom nowe życie, mąż tylko nie rozumie czemu ma nowe różowe koszule
@dżoasia - oczywiście wiadomo co - zieloną herbatę ( czytaj: dobre , niezbyt drogie wytrawne winno)u mnie morfo spoko wychodzi zawsze, a i trochę zburaczałam ostatnio, więc myślę że i żelazo mam ok a w dziub na lepsze ukrwienie to wiadomo co
Dbam o Wasze figuryzjadła i się nie podzieliła no ładnie
Białea jaki kolor prania bo ja uwielbiam coś dodać i nadać ubraniom nowe życie, mąż tylko nie rozumie czemu ma nowe różowe koszule
Nie ma testow na nabyta to sa odrebne badania w artykule masz wyjasnione co powoduje nabyta trombofilieNo tak tez jest napisane...ciekawe czym sie roznia testy na nabyta..i czy w ogole sie roznia. Dziekuje Ci kochana.